Зашто је Тхомас Гибсон отпуштен из 'злочиначких умова' и какав је био његов однос са глумицом Схемар Мооре?- Зашто је Тхомас Гибсон отпуштен из 'злочиначких умова' и какав је био његов однос са глумицом Схемар Мооре? - Целебс - Фабиоса

Почетак 12. сезоне хит истраживачких ТВ серија Цриминал Миндс је својим навијачима донео непријатно изненађење. Публика се морала опростити од татиног оца, агента Аарона Хотцхнера, којег је тумачио Тхомас Гибсон.Излазак лика изгледао је нагло јер је он био вођа тима када је, одједном, отишао.

Цриминал Миндс (2005) / ЦБС Телевизијски студији

ПРОЧИТАЈТЕ И: Схемар Мооре и Кристен Вангснесс 'Право пријатељство иза њихове изузетне хемије на екрану у' Цриминал Миндс '

Разлог за такав одлазак била је драма иза кулиса која се догодила између Тома Гибсона и сценаристе / продуцента емисије Виргила Виллиамса.Према Виллиамсу, двојица мушкараца су се свађала око једне од сцена. Као резултат тога, Гибсон је ударио писца у ногу.

Цриминал Миндс (2005) / ЦБС Телевизијски студијиПрепирка је завршена отказом Гибсона и отписом његовог лика након дугих 11 година у емисији.

Гибсонова перспектива

Као што сви знамо, у свакој ситуацији постоје двије стране и, према Тхомасу Гибсону, кривица није била само његова.

Виргил Виллиамс је познат по томе што има проблема са бесом. Како је свађа двојице мушкараца напредовала, Гибсон је ушао у другу собу, али је Виллиамс кренуо за њим и догодило се следеће што је рекао глумац:

Ушао је у ту собу и почео да ми прилази. Док је пролазио поред мене, моје стопало је пришло и тапкало га по нози. Да се ​​нисам померио, налетео би на мене.

Добродошли на Инстаграм страницу @ЦримМиндсЦБС! Пратите нас и припремите се за премијеру 10/1!

Пост би Цриминал Миндс (@цримминдсцбс) 25. септембра 2014. у 02:12 ПДТ

геттиимагес

Чини се да звезда емисије није намеравала да науди Виллиамсу, али зашто се завршила тако драстичном одлуком да отпусти посвећеног члана глумачке екипе?

Па, према упућенима, Гибсон је стварао 'непријатељско радно окружење' за неколико година. Такође је неславно имао не тако глатке односе са колегом из звезде емисије Шемар Мур.

Цриминал Миндс (2005) / ЦБС Телевизијски студији

ПРОЧИТАЈТЕ И: Главна хоттие ТВ-а Схемар Мооре каже да је спреман да 'постане породичан човек' и открива зашто је напустио 'злочиначке умове'

Томас се отворио о својој вези са Шемаром:

Шемар и ја смо се рано разишли. Људи раде другачије и имају другачије приоритете, али ми смо као браћа и то смо радили.

Можда нису у потпуности решили своје разлике, пошто је Мооре објавио сумњив видео након Гибсоновог одласка из емисије с натписом 'Карма је стварна' која је одмах избрисана.

Изгледа да се много ствари догађало са тим обожаваоцима Цриминал Миндс нису били свесни. Али глумце треба похвалити што још увек могу створити тако пријатељску атмосферу на екрану.

Среда је #ЦриминалМиндс и #БАУ се вечерас упутио у Монтану

Пост би Цриминал Миндс (@цримминдсцбс) 5. новембра 2014. у 04:35 ПСТ

Живот након инцидента

Упркос тако болном крају Гибсоновог времена Цриминал Миндс, утеху је пронашао у својој породици и будућности своје каријере.

Ово време користим да будем са својом децом и радујем се ономе што следи.

Како се дружити у Њујорку са овим фрајером # срећни # рањени ратникпројекат # храбрости2018 # захвални

Пост би @ тхомасгибсоноффициал 30. маја 2018. у 5:23 ПДТ

#тбт

Пост би @ тхомасгибсоноффициал 8. марта 2018. у 06:10 ПСТ

Радујте се предстојећој ТВ серији Томаса Гибсона Вукови у сенци , што би требало да буде успешан повратак 55-годишњег глумца.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Звезда „Криминалних умова“ Јое Мантегна открио је борбу око учења његове ћерке која је била аутистична и како је његова породица храбро превазишла шансе

Популар Постс