Поглед изнутра на приватни животни стил краљице Латифе: њен дугогодишњи партнер и беба коју је потајно поздравилаКраљица Латифа је једна од оних познатих личности које воле да се држе ниско са својим партнерима упркос успешној каријери.

Дана Овенс популарно позната као краљица Латифа је познати музичар, глумица и продуцент. Успешном каријером једна је од познатих личности које воле да се држе подједнако са својим партнерима.Партнер краљице Латифе

Од 2013. године, Латифах се тихо забавља са партнером кореографом и бившом девојком ЛА Лакерс Ебони Ницхолс. Њена девојка више воли да живи свој живот далеко од рефлектора. Према РадарОнлине.цом , пар се упознао на Данцинг Витх тхе Старс.

Била је ту за глумицу када је изгубила мајку Риту Овенс, 2018. Говори се да су заручени, иако то нису потврдили ни Латифах ни њен партнер, јер не воле да постављају посао тамо.Беба краљице Латифе

Честитамо краљици Латифи, која је наводно постала мајка 2019. Она и њен дугогодишњи партнер Ебони Ницхолс дочекали су своје прво дете, девојчицу према Радаронлине.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објава коју Даитиме Теа Тиме дели са Цандице (@даитиметеатиме) 22. октобра 2018. у 21:13 ПДТЕбони је родила бебу пара након што је примећена са растућом бебином у октобру 2018. Извор који је вест потврдио у медијској публикацији рекао је:

Латифа никада није била тако пуна живота! Ебони и беба дали су Латифи нешто врло посебно за живот.

И краљица Латифа и Ебони успеле су да вести о својој беби држе прикривено. Али кореограф је био фотографисали папараззи одвођење бебе у центар за медитацију и јого у Калифорнији.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели звезда ‍ (@стар__феарлесс) 16. октобра 2019. у 15:00 ПДТ

У међувремену, Латифах је тајно посећивала центар за лечење рака, Радар извештаји . Звезда се ушуљала у установу специјализовану за лечење узнапредовалог рака и крвних болести на Беверли Хиллсу. Глумица је раније истакла важност годишњих физичких прегледа и улогу коју имају у доброј превентивној нези.

Упркос свом статусу славне личности и каријери у Холивуду, краљица Латифа и Ебони успели су да одрже прилично приватни начин живота.

Краљица Латифа
Популар Постс