Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и необични пут до брака Кевина КлинеаПоследње најновије вести Она је мислила да је хомосексуалац: Необични пут до брака на Фабиози Пхоебе Цатес и Кевина Клинеа

Пре него што су испреплели живот једни с другима и постали пар, Кевин Клине је био звезда Сопхие'с Цхоице , а Фиби је била позната по Фаст Тимес ат Ридгемонт Хигх и Гремлинс.Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клајн необичан пут до брака: Мислила је да је геј: Феби И необичан пут до брака Кевина Клинеа Сопхие'с Цхоице (1982) / Универсал Пицтурес

ПРОЧИТАЈТЕ И: Праунука Луцилле Балл невјероватно личи на своју легендарну прабаку

Први пут су се упознали током Фибине аудиције за улогу у Тхе Биг Цхилл , и то је била љубав из првог погледа. Вјенчали су се након шест година везе, 1989. године.

Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клајн необичан пут до брака: Мислила је да је геј: Феби И необичан пут до брака Кевина Клинеа Приватна школа (1983) / Универсал ПицтуресКевин Клине једном је открио урнебесну причу о почетку њихових односа. Испоставило се да је његова будућа супруга мислила да је заправо геј . Али након што је Кевин то схватио, успео је да убеди Фиби да је стрејт и коначно освојила њено срце :

Пре него што сам упознала Фиби, видела ме је у Сопхие'с Цхоице. А кад смо први пут почели да излазимо, рекла је `знаш, некако бих претпоставила да си геј. Рекао сам `ох стварно. Зашто?' А она је рекла `па, долазите из позоришта, изгледали сте тако чисто - и заиста сте много користили руке у том филму. Мислим да не користим толико руке. Барем, не више од већине Италијана. Али, забавно, један од разлога зашто људи сумњају да је мој лик Ховард хомосексуалац ​​је зато што и он често користи руке.Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клајн необичан пут до брака: Мислила је да је геј: Феби И необичан пут до брака Кевина Клинеагеттиимагес

ПРОЧИТАЈТЕ И: У 73. години, Неил Иоунг је ожењен мушкарац! Певач је чвор повезао са глумицом Дарил Ханнах

Иначе, Фиби и Кевин имају прилично велику старосну разлику - она ​​је 16 година млађа од супруга. Али Кевин тврди да је то идеална разлика, па чак има и објашњење за свој избор младе жене. Каже да је неопходност и важност стварања породице разумео тек када је имао 40 година, а ако се ожени неким својим годинама или чак старијим, није било гаранције да могу имати заједничку децу:

Имао сам 40 година, када сам напокон престао да се опсесирам глумом и помислио да би било лепо имати живот и заправо се оженио. Да сам се удала за некога својих година, могућност потомства била би врло мала. Нисам свесно рекао: „Хеј, могли бисмо да правимо бебе; желите да се венчате? ' Једноставно се тако догодило.

Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клине необичан пут до брака Мислила је да је хомосексуалац: Фиби Кејтс и Кевин Клајн необичан пут до брака: Мислила је да је геј: Феби И необичан пут до брака Кевина Клинеагеттиимагес

Кевин и Пхоеве имају двоје прелепе деце: Овенс Јосепх Клине и Грета Симоне Клине. Грета је углавном позната по уметничком имену Франкие Цосмос, а постала је музичарка и текстописац.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели И Лове Кевин Клине (@ кевин.клине.фан.паге) 17. септембра 2017. у 01:45 ПДТ

Овај пар је тако инспиративан! Упркос збуњујућој ситуацији на почетку њихове везе, успели су да буду срећни заједно и граде дивну породицу.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Росие О'Доннелл коначно признаје да је њен коментар започео неуредну борбу између ње и Доналда Трампа

Популар Постс