Кенни Цхеснеи и његов приватни живот скривен мистеријом: супруга, девојке и бескрајна љубав према музициМузика Кеннија Цхеснеи-а наставља да инспирише и усрећује многе људе. Чесни је већи део свог живота био самац, а није био везан за другу особу ни један значајан временски период.

Кенни Цхеснеи (50) можда пева о 'свим лепим девојкама' на својим емисијама широм света, али се потрудио да његов љубавни живот остане прилично приватан.Постојала је само једна веза коју му је било тешко да одржи у тајности - његов четворомесечни брак са Ренее Зеллвегер још 2005. године.

Због тога постоји пуно гласина о сексуалној оријентацији у околини Кенни Цхеснеи од развода.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: Кенни Цхеснеи (@кенницхеснеи) 4. октобра 2019. у 7:00 ПДТ

Бивша жена Кеннија Цхеснеиа

Чињеница да је Зеллвегер као разлог њиховог раздвајања навео 'превару', покренула је буру спекулација да је Кенни хомосексуалац, нешто што је жестоко негирао:Човек рекао:

'То није истина. Раздобље. Можда је требало да изађем и кажем: „Не, нисам (хомосексуалац)“, али нисам желео да томе више скрећем пажњу “, каже 38-годишња кантри певачица. '... Нисам никоме морао да доказујем да нисам (геј). Нисам се осећао као да јесам. 'Иако се Кенни и Ренее никада нису заиста отворили око заједничког времена, знамо да је то била вртложна романса и брак - који су из нејасних разлога завршени поништењем.

Али пре него што је Ренее назвала њихово венчање „највећом грешком у мом животу“, њих двоје су сигурно изгледали преплављени свом љубављу.

Ипак, касније су објавили заједничку изјаву у којој објашњавају да је њихов раскол био због 'разлика'.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Ренее Катхлеен Зеллвегер (@ренее__зеллвегер) 24 Лис 2019 р. о 10:44 PST

Од тада је извођач АЦМ Авардс 2018 повезан са неколико жена, укључујући жену по имену Мари Нолан, репортерку ЕСПН-а Јеан Бровн и недавно певачицу Рунаваи Јуне Наоми Цооке.

Још једна Цхеснеиева позната девојка била је Ами Цоллеи, крунисана за Мисс Теннессее 2005. године.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: Кенни Цхеснеи (@кенницхеснеи) 17 Вер 2019 р. о 10:29 PDT

Њих двоје су се упознали преко заједничких пријатеља и одмах започели романтичну везу. После две године забављања, пар се званично разишао након Чеснијевих варања гласина са другом женом. Цхеснеи је већи део свог живота био самац, није био везан за другу особу ни један дужи временски период, али изгледа да је Кенни Цхеснеи сада спреман за своју девојку и озбиљнију везу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: Кенни Цхеснеи (@кенницхеснеи) 5. маја 2019. у 6:29 ПДТ

Па, да ли је Кенни Цхеснеи ожењен?

Одговор на главно питање је НЕ!

Ипак, Кеннијево срце није слободно. Тренутно је Кенни Цхеснеи у срећној вези са својом девојком Мари Нолан са којом је заједно од 2012. Нолан је виђен како присуствује наградним играма са Цхеснеи-јем, као што су ЦМА награде и Цоунтри Цоунтдовн Авардс. Такође се претпоставља да је љупка дама пријатељица са којом разговара о посебном путовању у Италију.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: Кенни Цхеснеи (@кенницхеснеи) 1. маја 2019. у 2:08 ПДТ

Штавише, Кенни се нада да ће се поново оженити у будућности. Такође жели да има децу, али брине и због тога:

„[Осећала сам] да ме идеја брака изгубила идентитет ... Једноставно не знам да сам пронашла некога већег од тога“,

- рекао је Опрах у 2010. години.

И док жели да је поднео захтев за развод - а не за поништај - не жали што се венчао.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: Кенни Цхеснеи (@кенницхеснеи) 3. априла 2019. у 02:03 ПДТ

„Иако бих седео овде и рекао„ Волео бих да смо се развели уместо свих тих ствари о поништењу “и спасио ме пуно јавног понижења и још увек се не кајем,„

рекао је.

'Мислим ... волео сам је, знаш? И било је стварно. '

Па, музика Кеннија Цхеснеиа наставља да инспирише и усрећује многе људе. Његов рад и страст за кантри музиком јављају се током две деценије дуге каријере и нема знакова да се колеба. Што се тиче његовог приватног живота, Кенни остаје да све држи у тајности, али надамо се да је срећан. Овај бриљантни човек заслужује да воли и да буде вољен и искрено му желимо да искуси срећан породични живот!

Познате личности Парови славних
Популар Постс