„Моја жена је много настрадала“: Енгелберт Хумпердинцк покушава да се „надокнади“ свом партнеру од 55 година након низа пословаЕнгелберт Хумпердинцк је ожењен својом супругом Патрицијом Хеалеи од 1964. Иако су то чинили више од 5 деценија, певач је признао друге жене у неверству и очинству.

Супруга Енгелберта Хумпердинцка, Патрициа Хеалеи, болује од Алцхајмерове болести у последњих 11 година. 2017. године објавио је плочу, која му је посебно при срцу, у част њене болесне душице.

Човек какав желим да будем је ода својој жени од 55 година, о којој брине док се она бори са болешћу.

Супруга Енгелберта Хумпердинцка

Иако је култној певачици стало до Патрицие Хеалеи колико год је могуће, њихов лични живот све време није био наклоњен. Још 2014. године Хумпердинцк је признао да је добио „више очинстава за очинство од оних случајних“ након гомиле бацања.Енгелберт Хумпердинцк у браку је више од пет деценија. И мада уверава своју супругу у искрену љубав према њој, певач је признао да је у прошлости имао низ ванбрачних активности, као што су везе и преноћишта за једну ноћ.

Убрзо је схватио да је Патрициа повређена његовим поступцима и ради на томе да се 'надокнади' својој другој половини.Мислим да је моја супруга јако повређена. Покушао сам да јој то надокнадим. Звоним јој три или четири пута дневно - не због кривице, већ зато што желим да разговарам.

Хумпердинцк је такође изјавио да је неверство било „део одрастања“.

Она [Патрициа] је знала да сам је увек волео више. Али мислим да се бавим шоубизнисом и да се толико људи даје, претпостављам да сам мислио да ми нешто недостаје. То је био део одрастања.

Породица и деца Енгелберта Хумпердинцка

Енгелберт Хумпердинцк се оженио Патрицијом Хеалеи 1964. године, што имплицира да су остали заједно више од 50 година. Заједно, пар има четворо деце: три сина Скота, Јасона и Бредлија, као и ћерку Луиз.

Током година њих двоје су одржавали снажан породични живот. Деца Енгелберта Хумпердинцка родила су осморо унучади!

Неке жене остављају мужеве након прељубе; неки други остају без обзира на све. На свакој женки је да одлучи какав живот жели да води. Али вреди напоменути да су Енгелберт и Патрициа јачи него икад усред њене борбе са Алцхајмеровом болешћу.

Популар Постс