Како наставити са преузимањем док играте на Стеам-у. Да ли је ово уопште могуће?Ево како можете играти Стеам игре док преузимате. Постоји више начина за решавање овог проблема. Можете одабрати онај који вам највише одговара.

У данашње време није велика ствар рећи да је Стеам највећи онлајн дистрибутер игара на свету. Поред погодног интерфејса, честих продаја и добро промишљених оцена, Стеам има и одличну функционалност клијента. Међутим, највеће искључење за неке кориснике може бити чињеница да зауставља сва преузимања током играња. Ово може бити посебно фрустрирајуће за људе са спором или несигурном интернет везом. У овом чланку ћемо вам објаснити како да заобиђете ову досадну особину.Како наставити са преузимањем док играте на Стеам-у. Да ли је ово уопште могуће?ХеллоРФ Зцоол / Схуттерстоцк.цом

ПРОЧИТАЈТЕ И: Реновирање куће: шта је сет четкица без четкица и да ли вреди вашег новца?

Преузимање паре током играња

Стеам зауставља сва преузимања док започињете репродукцију како бисте омогућили рачунару да користи све ресурсе у сврху несметаног играња. Ово је посебно важно када играте неку онлине игру, где је ваш пинг најважнији. Обично је ова функција подразумевано укључена. И премда су намере добре, често пута, то треба само искључити. Ево како можете играти Стеам игре док преузимате. Следећи кораци ће присилити Стеам да настави са преузимањем док сте у игри:

  1. Идите на свог Стеам клијента.
  2. Ускочите у своју „Библиотеку“.
  3. Кликните на „Преузимања“.
  4. Да ли видите ово дугме „Настави све“? Знате шта да радите.

Како наставити са преузимањем док играте на Стеам-у. Да ли је ово уопште могуће? Веб локација парне продавнице компаније Валве ЦорпоратионЦасимиро ПТ / Схуттерстоцк.цомПостоји још једна одлична опција која вам омогућава да спречите Стеам да заустави ваше преузимања. Ово је вероватно најприкладнији начин за решавање ове функције за брзи рачунар са стабилним власницима Интернет везе.

  1. Идите на свог Стеам клијента.
  2. Кликните на „Сеттингс“ и пређите на картицу „Довнлоадс“.
  3. Означите поље за потврду „Дозволи преузимања током играња“.
  4. Водите своју игру без икаквих брига.

Како наставити са преузимањем док играте на Стеам-у. Да ли је ово уопште могуће? Веб локација парне продавнице компаније Валве Цорпоратион на преносном рачунаруЦасимиро ПТ / Схуттерстоцк.цомПРОЧИТАЈТЕ И: Најкориснији пречице за Мицрософт Ворд: Како ефикасније радити

Један од разлога зашто је Стеам постао толико популаран је тај што можете прилагодити скоро све. Расправљено у овом издању чланка такође се може решити на врло компромитиран начин, у случају да немате брзи интернет. Једноставно ограничите брзину преузимања и моћи ћете да наставите са преузимањем док играте своју омиљену онлајн игру без проблема са пингом.

Идите у подешавања Стеам-а и одаберите картицу „Преузимања“. Тамо можете пронаћи мали оквир који подразумевано гласи „Без ограничења“. Све што треба да урадите је да једноставно подесите жељену ширину опсега. Сада можете да играте своју омиљену игру и наставите да преузимате нову.

путем ГИПХИ-а

У случају да сте се питали да ли је могуће наставити са преузимањем игре док је рачунар у режиму спавања, нажалост, одговор је не. Укратко, ваш рачунар искључује већину процеса, укључујући и комуникациону картицу. Управо је то разлог зашто се свако преузимање зауставља у режиму спавања. И управо због тога не можете кривити Стеам. Уживајте у играма, момци!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Антивируси могу бити прилично досадни. Како зауставити потпис Аваст е-поште?

Дечије игре Лифехацкс за децу Симпле Лифе Хацкс
Популар Постс