67-годишња жена узима плес на мотци као хоби и на крају постаје првак широм света- 67-годишњакиња као свој хоби узима плес на мотци и на крају постаје шампион широм света - Инспирација - Фабиоса

Заузела се 67-годишња Грета Понтарелли плес на шипци као свој хоби у доби од 59 година. Данас је ова невероватна жена освојила пет титула светских првака против плесача старих само 18 година.

Поруку дели Грета Понтарелли (@аериалзен) 28. фебруара 2018. у 8:01 ПСТ

Грета Понтарелли, 67-годишња плесачица на шипци

Живот након пензионисања тек почиње. Великом Понтареллију из Калифорније дијагностикована је остеопороза у 59. години. Жена је почела да тражи начин да ојача своје кости и спречи даље ширење свог стања. Решење је изашло неочекивано: Грета је одлучила да испроба снаге у плесу на мотци.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Патрицк Сваизе је малтретиран у школи, јер није било „кул“ за дечака који воле плес

Поруку дели Грета Понтарелли (@аериалзен) 6 Бер 2018 р. у 8:13 ПСТПонтарелли је започела гледајући ИоуТубе видео снимке који су је научили основама. Тада је одлучила да се придружи предавању. Грета је била изненађена када је открила да је најстарија у својој групи, али то је није зауставило. Супротно томе, жена је плес на шипци називала „својим Еверестом“.

Поруку дели Грета Понтарелли (@аериалзен) 3. октобра 2016. у 08:58 ПДТГрета је много радила пратећи свој сан. Сада, скоро 10 година касније, постала је првак у плесу на мотци широм света. Понтарелли се појавио у Америца Ниња Варриор 2012. Када је емитована, водитељка емисије рекла је да је она најстарија особа која је икад покушала курс. Али њена старост је само помогла да мотивише Грету.

Поруку дели Грета Понтарелли (@аериалзен) 2 Цхер 2016 п. око 4:15 ПДТ

У интервјуу за Сениор Планет , Грета је рекла:

Живот почиње на крају ваше зоне комфора. Живот доживљавате кроз другу сочиву као своје године. Верујем да гледање ствари са те тачке гледишта побољшава вашу интуицију и квалитет живота.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Учиниће да вам се срце топи: запањујуће представе малих талената

Поруку дели Грета Понтарелли (@аериалзен) 8. јануара 2018. у 5:13 ПСТ

Грета свој успех непрестано дели са својим следбеницима на Инстаграму. Њен главни циљ је да подстакне друге људе да освоје своје личне победе. Она објашњава:

Увек чујем: „Престар сам, претежак, превише овај, превише онај“, што разумем, јер сам и ја био тамо. Али то су све само изговори.

Гретин наступ који одузима дах, можете погледати на видео снимку испод:

Плес на мотци више није хоби за Грету Понтарелли, то је њен начин живота. Грета остави делић свог срца сваки пут када наступи на сцени. Ова прелепа жена својим моћним телом доказује да године нису препрека за постизање ваших циљева и уживање у вашем животу.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Максим Цхмерковскии је делио слатки плесни видео „Дадди-Баби“ са својим малим сином

Данцинг
Популар Постс