„Тај комадић вашег срца заувек је нестао“: Бруно Марс не може да се носи са губитком своје мајке због анеуризме мозгаМало знате о импресивној националности Бруне Марса, захваљујући његовим родитељима. Иако је био близак са мајком и оцем, Брунова мама је трагично умрла. Сазнајте више о животу певачице!

Бруно Марс , рођен као Петер Гене Хернандез, постао је изузетно популаран, стекавши глобално признање и славу. Међутим, његов лични живот није био повољан, јер је његова мајка трагично преминула због анеуризме мозга 2013. године.Националност Бруне Мар-а је прилично импресивна, јер је мешовите расе. Отац му је пола порториканског порекла, а пола Ашкенази јеврејског порекла (из Украјине и Мађарске). Његова мајка је у детињству емигрирала са Филипина на Хаваје и била је пореклом из Филипина и Шпаније.

Представник Марса је рекао ЦНН да је његова вољена мама Бернадетте Хернандез умрла у 55. години у Хонолулуу на Хавајима. Како је Бруно примио такве вести?

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Бруно Марс (@бруномарс) дана 25. јуна 2017. у 19:24 ПДТ

Мајка Бруне Марса

Добитник Грамми-а открио је губитак своје мајке, Бернадетте Хернандез, због анеуризме мозга у до Латински интервју . Живот Бруне Марса није исти од смрти његове мајке, јер је променио његову перспективу.Мој живот се променио. Она је више од моје музике. Да могу да мењам музику да би јој се вратила. Увек је чујем како говори: 'Настави и настави'.Губитак Бернадетте, која је наступала са сином док је био дете, научила је Бруну да породицу цени више од свега. Разговарати са Латински , кантаутор је додао:

Само мораш знати да је она са мном где год да идем. То је нешто што не можете да замислите - бол и ствари којима се стално враћате: „Волео бих да сам то урадио или рекао.“ Једноставно морате другачије видети живот. Показује вам стварну важност живота. На овом свету ништа друго није важно, осим породице и ваших најмилијих.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Бруно Марс (@бруномарс) 12. маја 2019. у 13:51 ПДТ

Миллениум Пост је представио један од певачких интервјуа, показујући његов бол:

До данас не знам како да се носим са тим. Тај комадић вашег срца једноставно је заувек нестао. Не знам ни како да разговарам о томе са тобом. То је ноћна мора. То је дословно ноћна мора. Јадник је три недеље касније морао да крене у обилазак, а није знао шта да ради.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Бруно Марс (@бруномарс) 21. августа 2016. у 15:06 ПДТ

Туга и бол били су јаки, али знао је да његова мама не би желела да јој дете престане. Рекао је Роллинг Стоне у 2016. години:

Нисам знао шта да радим. Не можеш ништа учинити. Само се куглаш и балиш очи сваки дан. Молио бих се и питао: 'Шта желите да урадим?' И осећао сам се као да она жели да наставим даље. Не би желела да станем.

Тхе 24К Магиц певач је такође приписао заслугу својој покојној мајци што га је научила како да се на примерен начин воли и односи према жени.

Ко је отац Бруне Марса?

Родитељи Бруне Марса усадили су му осећај за музику врло млад. Његов отац Петер Хернандез упознао је супругу Бернадетте док су заједно наступали у емисији. Мајка Бруне Марса била је плесачица хула, док је његов отац био перкусиониста. Он открио :

Мој отац је музичар, а мајка певачица. Мој отац је пореклом из Бруклина и био је латински удараљкаш, тако да сам одувек имао инструменте по кући.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Бруно Марс (@бруномарс) 4. септембра 2016. у 20:04 ПДТ

Бруно Марс је нажалост изгубио мајку и није познато какав је однос са оцем, али очигледно је колико је васпитан и пристојан. Надамо се да ће једног дана моћи да усади исту скромност, мудрост и љубав према сопственој деци.

Познате личности Смрти славних Породица Породично здравље
Популар Постс