Јулие Андревс се емоционално отвара због болног развода од свог „љупког“ првог супруга, Тони ВалтонЈулие Андревс и Тони Валтон упознали су се када је она имала 13, а он 12 година, али њихова љубав из детињства била је осуђена на пропаст.

Многи љубитељи култних класика Мери Попинс и Звук музике Питам се ко је супруг Џули Ендру. Оскаровка глумица се заправо удавала два пута, али први брак одвео ју је на терапију.

Јулие Андревс и Тони Валтон упознали су се када је она имала 13, а он дванаест година. Јулие је наставила глумачку каријеру док је Тони-јево око било усмјерено на посао сценографа. Пар се венчао 1959. године и након 3 године дочекао је ћерку.Сломљена љубавна прича Јулие Андревс и Тони Валтон

Када је Јулие Андревс била на избору своје каријере, освајајући Оскара Мери Попинс , њен лични живот је био у рушевинама.

Јулие Андревс се емоционално отвара због болног развода од њеГетти Имагес / Идеал ИмагеМожда је била једна од најомиљенијих и најпризнатијих глумица, али њена љубавна прича са душом из детињства, Тонијем Волтоном, ближила се тужном крају.

Јулие Андревс се емоционално отвара због болног развода од њеГетти Имагес / Идеал ИмагеКао дете разведених родитеља, Јулие је покушала спасити свој брак, али пар се разишао 1967. Андревс се присетио:

Нажалост, одвојила сам се од свог дивног првог супруга. Брак је био готов, а глава ми је била пуна нереда и смећа.

Екранска легенда открила је да ју је то бурно време одвело на терапију, за коју тврди да јој је ‘спасила живот’.

За кога је Јулие Андревс сада удата?

Две године након развода, Ендрјуз се оженио филмском режисерком Блаке Едвардс. Пар је био заједно више од 33 године и раме уз раме радио је на 8 филмова.

Јулие Андревс се емоционално отвара због болног развода од њеГетти Имагес / Идеал Имаге

Едвардс је преминуо 2010. године када је имао 88 година. Он и Јулие имали су две ћерке заједно. Сада Андревс има 84 године и не тражи романтику, чувајући успомену на љубав коју је изгубила.

Познате личности Односи Забава
Популар Постс