Омиљено унуче: Цароле Миддлетон за рођенданске торте користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и ЦхарлоттеНајновије вести Омиљено унуче: Цароле Миддлетон користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и Цхарлотте за рођенданске торте на Фабиоси

Цароле Миддлетон је допадљива и љубазна бака од четири преслатка унука. Али да ли има омиљено унуче? Њено пословање „колача“ може обожаватељима дати наговештај да то предложе.Омиљено унуче: Цароле Миддлетон користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и Цхарлотте за рођенданске тортеОмиљено унуче: Цароле Миддлетон користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и Цхарлотте за рођенданске тортеГетти Имагес / Идеал Имаге

Торте за омиљене унуке

Цароле Миддлетон је поносна бака од четири мале слатке: Катеино троје деце и Пипин син.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 8. јуна 2019. у 07:07 ПДТ

Цароле обожава проводити време са свим својим унуцима. Навијачи је често могу уочити током породичних излета са најстаријима - Џорџом и Шарлотом.Кате и Виллиамова старија деца су чак присуствовала Миддлетон-овом породичном послу Парти Пиецес. Цароле је рекла да су мали краљевски чланови волели да се претварају да воде компанију заједно са одраслима.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који деле мали Цамбридгес & Суссек (@цамбридгеандсуссеккидс) 10. јула 2019. у 09:19 ПДТКомпанија Парти Пиецес продаје персонализоване рођенданске торте различитих дизајна. Ове торте су посебно популарне међу децом.

Иначе, највише распроданих колача долази под надимком Џорџ у част најстаријег Каролиног унука. На торти стоји „Срећан рођендан Ђорђе“.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 21. јула 2019. у 14:32 ПДТ

Имена Арцхие и Јамес - такође се користе за персонализоване рођенданске торте. Принц Хари и Меган Маркл морају бити толико одушевљени да Миддлетонови користе име свог сина Арчи и за своје дивне торте.

Омиљено унуче: Цароле Миддлетон користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и Цхарлотте за рођенданске тортеОмиљено унуче: Цароле Миддлетон користи имена Георгеа и Арцхиеја, али не и Цхарлотте за рођенданске тортеГетти Имагес / Идеал Имаге

Али чини се да на списку недостају неки мали краљевски краљеви. То су Њ.КВ Принцеза Шарлот, принц Луис и Пипин син Артур.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 1. маја 2019. у 14:31 ПДТ

Можда ће Миддлетон ускоро отклонити ову ‘грешку’. Како је током последњих годину дана популарност краљевских врста знатно порасла, мислимо да имена Цхарлотте и Лоуис на тортама не би била ништа мање популарна као имена Георгеа и Арцхиеја.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 19. маја 2019. у 14:31 ПДТ

Да ли бисте купили персонализовану рођенданску торту од Миддлетона? Молимо вас, поделите са нама у коментарима.

Популар Постс