Звезда „Убити птицу ругалицу“ Грегори Пецк родио петоро деце, али где су сада?Последње најновије вести „Убити птицу ругалицу“ Звезда Грегори Пецк родила петоро деце, али где су сада? на Фабиози

Популарни амерички глумац Грегори Пецк углавном је био популаран због улоге Аттицуса Финцха у драмском филму Да убије птицу ругалицу .Његова друга истакнута дела укључују Кључеви краљевства, Годишњак, Џентлменски споразум, Дванаест сати у сату, Очарани, Стрелац, Римски празник, Моби Дицк , и многи други.Деца Грегорија Пецка

Али осим што је био иконски глумац, био је и предани отац петеро невероватне деце. Са првом женом, Гретом Кукконен, Пецк је имао три сина: Јонатхан, Степхен и Цареи Паул.Са својом другом супругом Вероникуе Пассани, глумац је добио сина Антхони Пецка и ћерку Цецилиа Пецк.

Где су сада?

Нажалост, још увек нису сва његова деца жива. На пример, Грегори-јев син Јонатхан пронађен је мртав из пуцња још 1975. године, а власти су веровале да је починио самоубиство.

Нека деца су одлучила да крену стопама свог познатог оца. Као што знамо, Цецилиа Пецк је прилично позната глумица, а на екрану је дебитовала у Мој најбољи пријатељ је вампир .

Степхен Пецк тренутно води групу ветерана бескућника. Неко време је живео у Холивуду и желео је да постане глумац, али је касније схватио да има још једну страст.

Сви су изненађени када сазнају шта радим, јер је мој отац био Грегори Пецк и осећају да постоји још много ствари које бих могао да радим

Деца Грегорија Пецка су много поштовала оца. Током једног од интервјуа, Цецилиа је открила да је њен отац имао пуно пристојности и интегритета, а Степхен је додао да је такође имао великодушност и саосећање.

Осим што је био талентован глумац, Грегори Пецк је био и предани отац петеро деце и још увек му пуно недостаје и воли!

Популар Постс