Желите да блокирате некога на еБаи-у? Ево како то радитеМожете блокирати било ког корисника еБаи-а да лицитира и чак вам шаље поруке (у облику постављања питања). Међутим, своје производе не можете сакрити ни од једног понуђача.

Дакле, продајете нешто на еБаиу? Желимо да га купимо одмах сада! Само се шалим. Ово је чланак о једном од најчешћих проблема на платформи - купцима. Можете питати како могу постати проблем. Па, обично постоје три врло разумна фактора: они вам могу дати лоше, неутемељене повратне информације; могу поставити превише питања или поставити пуно захтева; могли би бити лобачи (људи који су поставили прениску цену). То је више него довољно разлога да научите како да избегнете такве ситуације.Желите да блокирате некога на еБаи-у? ЕвоЈулија Григорјева / Схуттерстоцк.цом

ПРОЧИТАЈТЕ И: 7 ствари које треба да бацате недељно. Без размишљања!

Како блокирати купца на еБаи-у

Пре свега, еБаи има пуно функција којих можда нисте свесни. Дакле, ако не знате можете ли или не можете некога блокирати на еБаи-у, одговор је да. Прецизније, било који продавац има потпуну контролу над тим ко може или не може лицитирати и купити производе. Дакле, да бисте блокирали купца, следите ове једноставне кораке:

  1. Идите на страницу уноса.
  2. Кликните на Блокирај понуђаче или купце.
  3. Унесите корисничко име купца којег желите да блокирате.
  4. Поднесите захтев.

Да бисте вратили блокираног купца, једноставно идите на страницу за блокирање и из њега избришите његово име. Затим притисните дугме Субмит. На листу блокираних можете додати до 5.000 купаца.Желите да блокирате некога на еБаи-у? ЕвоПангеа8 / Схуттерстоцк.цом

ПРОЧИТАЈТЕ И: Периодни хакови који би вам могли помоћи да избегнете непријатне и непријатне ситуацијеКако блокирати размену порука

Следеће што можете учинити је да блокирате некога да вам шаље поруке на еБаи-у. Прво, мораћете да их додате на листу блокираних понуђача. Затим следите кораке у наставку:

  1. Идите на картицу Ваш налог;
  2. Затим кликните на Поставке локације;
  3. Идите на Захтеве купца и кликните на дугме Уреди;
  4. Означите поље које гласи да не дозвољавате блокираним корисницима да вас контактирају;
  5. Поднесите захтев.

Желите да блокирате некога на еБаи-у? ЕвоАнтонио Гуиллем / Схуттерстоцк.цом

Овај поступак ће спречити све блокиране купце да вам пошаљу поруке. У случају да желите да вратите ову опцију. Само следите исте кораке и одзначите поље. Не заборавите да предате захтев, јер у супротном промене неће бити сачуване.

Важна напомена: Ако сте се икада запитали да ли можете сакрити свој списак од неких одређених купаца или им у основи блокирати да виде ваше ствари, нажалост, то је немогуће. Ни ви ни ваши предмети не можете постати невидљиви ни за кога. Можете блокирати купца да лицитира и чак да вам пошаље поруку, али не можете сакрити своје предмете ни од кога.

Желите да блокирате некога на еБаи-у? Евомиртмирт / Схуттерстоцк.цом

Али шта ако сте ви тај блокирани купац? Како са сигурношћу можете знати да вас је продавац блокирао? У основи, постоји само један начин. Морате да видите да ли можете да лицитирате. Блокирани корисници не смеју да лицитирају. Надамо се да су вам ове информације биле корисне. Желимо вам пуно среће у продаји и куповини на еБаи-у!

ПРОЧИТАЈТЕ И: 8 сјајних хакова за чишћење који вам могу помоћи да ваш дом заискри

Ебаи Реал Лифе Хацкс Еаси Лифе Хацкс Шопинг
Популар Постс