Супруг Џулије Робертс, Дени Модер, дао је поглед на предиван породични тренутак док су вечерали са децомЈулиа је Даннија, сниматеља, упознала на снимању филма Тхе Мекицан 2000. године. Венчали су се две године касније и 2004. године дочекали близанце, дечака и девојчицу, а следећи син 2007. године.

Брак Јулије Робертс са Даннијем Модером називамо циљевима односа!

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јулиа Робертс (@јулиаробертс) 14. фебруара 2019. у 09:44 ПСТ

Јулиа је на снимању срела Даннија, сниматеља Мексиканац 2000. Венчали су се две године касније и 2004. године дочекали близанце, дечака и девојчицу, а потом још једног сина 2007. Након толико година заједништва, њихова заједница је јака као и увек.

Познати су по томе што су приватни што се тиче њиховог породичног живота, али повремено разгледају неке добре породичне забаве.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Пром Мом (@ пром.мом) 28. марта 2016. у 01:46 ПДТНа Дан мајки 2019. Данни је извео Јулију и децу на вечеру. Поделио је слику свих њих пет са најслађим натписом:

Та лепа мама у средини. Ми те толико волимо.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели модермодер (@модермодер) 12. маја 2019. у 14:59 ПДТ

Какав леп породични тренутак! Хвала што си га поделио, Даниеле.

Како Јулиа и Данни одгајају своју децу

Пар чини све да својој деци пружи нормално, обично детињство. Јулиа је напоменула да њени синови и кћерка нису на друштвеним мрежама, а њихова изложеност електронским уређајима је ограничена.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели модермодер (@модермодер) 28. октобра 2017. у 16:58 ПДТ

Она и Данни такође не дозвољавају да им статус славе деце иде у главу. Јулиа је у интервјуу 2014. године рекла да њена деца нису знала да је она светски позната глумица! За њих она жели да буде само мама.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Феминистичка изјава Јулиа Робертс „Позната пазуха“ заправо је била модни промашај

Познате личности
Популар Постс