Девица Сек & СедуцтионСекс са Девицом У животу постоји изрека која понекад изгледа да вара, а то је нешто што би се могло проширити на то како изгледа живот са Девицом у спаваћој соби. Њихов знак би могао бити девица, али немојте их узети као наиван датум за игру. Овим знаком влада планета Меркур. Ово је знак да ако не могу да пронађу партнера са којим кликну, осећају се као да је боље бити сам него бити с неким с ким не проналазе никакву стимулацију. Не схватајте ово као

Ово је знак да ако не могу да пронађу партнера са којим кликну, осећају се као да је боље бити сам него бити с неким са ким не проналазе никакву стимулацију. Немојте ово схватити као знак да их секс уопште не занима. Чињеница је да они заиста воле секс и да су веома вешти када је у питању уметност.Када су са неким са ким желе да буду, скоро постају опседнути усавршавањем својих вештина са својим партнером. Показујући им преданост довршењу активности до те мере да је њихов партнер задовољан. Ово је појединац који се осећа као да је уметност секса прилика да се ослободе и ослободе. Као што се каже, пустити им косу.

Најбољи партнери : Рак , Шкорпија , Јарац , Бик .
Сексуална позиција Девице : Лице у лице, Тхе Лове Сеат
Сексуални нагон Девице: Црази

Најбољи од њих

Мора бити да заиста имају вољу и жељу да постану дивљи, што им омогућава да постану врло неспутани и сексуални.Најгори од њих

Будући да ова особа није забринута или се не боји бити сама, понекад не подузимају нити се труде да изазову забаву.Колико често воле да га имају?

Ово је појединац који заиста даје много већи значај квалитету стварне забаве коју имају, више него количини. Дакле, за некога ко је сексуално са Девицом могло би се открити да је лако то учинити неколико пута недељно ако се осећа као да је секс добар.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Како излудити Девицу у кревету

О чему причати

Људи који су рођени под овим знаком заиста уживају у прљавим причама. Поготово када су у вези са неким. Међутим, потребно је пазити на њихове реакције на изречено. Иако уживају у томе, заиста морате одвојити време да гледате и тражите реакције које вам дају, јер се понекад могу рећи ствари које би их могле узнемирити. Зато је веома важно пронаћи речи које их највише пале и користити их најбоље што можете. Ова особа жели да се осећа као да је део ситуације, па јој је веома важно да се у том тренутку осећа укључено. Учините то и њима, а не само себи.

Постављање расположења

Без обзира на ваш пол, користите колоњску воду или парфем да им појачате чула (немојте их користити превише). Одвојите време да одаберете заиста добро место за интимни тренутак. Кад сте с њима, мазите их и милујте, дајући им пољупце који ће појачати страст. Употријебите контакт тијело-на-тијело и све што можете да пробудите ту ватру у њима.

Ствари које воле

Ова особа није особа која обично воли да одвоји тренутак сексуалних односа. Заиста воле да се ствари помало планирају, па је важно организовати или договорити сексуалне тренутке. Када се сви детаљи исцртају унапред, то ће их импресионирати, и биће им лакше да уживају у задовољствима која их очекују.

Шта не треба радити

Ово је знак који заиста ставља велики нагласак на то да будете са особом која брине о себи. Они знају да нико није савршен, али за вас је веома важно да се на састанку појавите што уредније. Искрено, ово би могло бити ствар смисла или тога да се осећате привлачно или не у спаваћој соби или сексуалном окружењу.

Везује се

Девица у кревету је слика префињеног декора. Сексуална Девица преферира ублажен сусрет без превише нереда и нечувености. Иако је Девица спремна да с времена на време експериментише, овај знак се радије држи рутине и држи је у спаваћој соби. Секс са Девицом је спор и дуготрајан, јер Девици може бити потребно неко време да се сексуално узбуди. Међутим, када се ватра запали, припремите се за страствену сесију вођења љубави која се неће тако брзо охладити. Секси Девица може бити прилично интензивна у кревету, посебно око оних којима верује јер могу да ослободе емоције и заиста се ослободе.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

Сексуалне особине Девице:

Када је у питању Девица секс , не заборавите да је шушкање у сексу у детаљима и они су мајстор сваког детаља. Овај домородац се пази на детаље и веома је осетљив на изглед особе. Он/она је превртљив у погледу тога ко га додирује јер жели да секс буде богат и смислен. Ово показује да мушкарци и жене воле масажу, лековито биље, добру храну и природне мирисе, па их почастите топлом купком пре него што их позовете у спаваћу собу; спреми се за наступ у наредним сатима!

Ово је знак који ће се вероватно отуширати пре, после и током секса ако му се пружи прилика. Хигијена и чистоћа су им од највеће важности. Једном када се укључе у сексуални однос, пожељет ће много предигре и удварања. Овај знак обично има врло добру машту и може много маштати. Илустроване књиге о сексу или видео записи дефинитивно су укључивање. За разлику од других земаљских знакова, они воле да причају о сексу. Када речи постану стварност, Девица има двоструко задовољство јер је он/она већ визуализовао укусан сусрет.

Завођење Девице

Обратите пажњу на детаље док ћете завести перфекционисту, изгледати савршено и споља и изнутра, па барем би требало да изгледате савршено. Такође је важно да прилазите, заводите или покушавате да задржите Девицу, да сте интелектуално компатибилни са њима; волели би да виде ваше аналитичке способности и изазову вашу памет.

Добро васпитани људи скрећу пажњу Девици, па се побрините да се понашате добро у јавности или барем побољшајте своје јавно понашање. Ако бисте свог потенцијалног љубавника Девицу довели кући, онда би ваш дом требао бити чист, уредан и уредан, ово ће дефинитивно импресионирати вашу Девицу. Иако ваша Девица воли да критикује, они то не би ценили ако их критикујете, некако неправедно, али истинито. Са Девицом је такође бонус ако сте стрпљиви, понекад могу да поднесу ствари прилично споро, па наставите.

За оне који већ неко време разговарају са једним од њих, ако се питате да ли сте заинтересовани за њега, приметите да ли критикују или обраћају пажњу на детаље о вама, ако јесу, онда је то готова ствар, своју Девицу имате тамо где вам је потребна.

Да ли је то само секс са вашом Девицом? Или има будућност? Кликните овде да бисте сазнали за 1 УСД по минути у психичком читању!

оно што окреће Девицу

Кул спољашњост има тенденцију да прикрије њихову дивљу страну фантазија. Љубавник који вештим завођењем може доћи до ових сексуалних посластица заиста је срећан. Будући да су земаљски знак, уживају донекле сумњиву репутацију као инхибирани. Ово једноставно није тачно. Мушкарци и жене Девице су узбуђени деликатношћу у понашању и понашању.

Они чине пажљиве љубавнике и даће све од себе да их задовоље. Више воле једноставан секс, са угашеним светлима, и желе да знају шта могу да очекују. Приземљени у својим ставовима, потпуно су импресионирани ласкањем и разметљивошћу. Воле побољшати своје перформансе јер имају врло високе стандарде у свему, а ни спол се не разликује. Али очекивање високих стандарда од других може довести до критике. Можда их није лако задовољити, али они су довољно великодушни да омогуће много простора за побољшања.

Ерогена зона Девице

Што се тиче тога шта окреће Девицу, имајте на уму да је стомак њихова најерогенија зона. Можете да истражите овај део њиховог тела прстима, језиком и уснама, трчећи горе -доле по кожи и ускоро ћете узбудити свог љубавника.

Кућа | Остали чланци о астрологији

зашто је Девица тако добра у кревету
Популар Постс