Андреа Боцелли и дует Марте Санцхез 'Виво Пор Елла' очаравају све и садаАндреа Боцеллију нису потребне речи да изрази своју страст према музици, он то чини у најневероватнијој форми - кроз срдачне текстове.

' Жива од стране она '(' Живим за њу ') једна је од песама које Андреа Боцелли оставља без даха, посвећена музици. „Она“ се не односи на жену његовог живота или слично, већ на његову страст.Изазов је у вези са романским језиком, јер они користе женски или мушки род за све именице. Ипак стих 'Живим за њу, музика' ('Живим за то, музика') елиминише могућност љубави према женском за све говорнике енглеског језика.

Невероватна сарадња

У почетку је Боцелли певао ову песму сам, али је касније снимио дирљив дует са Мартом Санцхез. Управо је овај тренутак добио још дубље значење за ' Живим за њу '.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Андреа Боцелли је украо свачије срце својим невероватним наступом на Краљевском венчањуМожете приметити како смислено певају дајући свим својим срцима, осећањима и умовима пружање увида о музичкој важности у свом животу. Певају, „Виво пор елла и но ме песа“ (ен. - „Живим за њу и није ми жао због тога“).ПРОЧИТАЈТЕ И: Очаравајући двојац: Андреа Боцелли је први пут запевао заједно са сином

Мексичка ТВ

1998. год. 'Живим за њу' је коришћен у теленовели Живим за Елену као уводна тема.

Лудо је схватати како музика некоме може значити свет, иако то није изненађујуће. Постоји гомила прича које откривају како музика помаже и лечи сломљена срца. Тако су Боцелли и Санцхез приказали основну вредност музике кроз срдачни дует.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Андреа Боцелли отвара како се упознао и заљубио у своју жену Веронику

Андреа Боцелли Познате личности Музика
Популар Постс