'Данас сам срећна:' Након година болова у срцу, Ванна Вхите је поново пронашла љубав у 60-има и осећа се блаженоВанна Вхите је отворила своја осећања према Јохн Доналдсону. Морала је проћи кроз тешка времена, укључујући издржавање развода и сломљено срце. Али сада се нада да је са правим момком.

Ванна Вхите се удала за Георгеа Санта Пиетра 1990. године, али пре тога је патила од срцепарајућа трагедија када је изгубила тадашњег вереника Џона Гибсона, једног од глумаца у Млади и неуморни. Гибсон је погинуо у авионској несрећи 1986. године.Говорећи са Људи у 2019, Ванна је открила да је укључена Точак среће помогао јој је да се носи са овим разарајући губитак . Рекла је да је пронашла много утехе у изливу љубави од ње Точак среће навијачи.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) 6. марта 2019. у 16:11 ПСТ

Ванна је открила да је толико људи ступило у контакт са њом и поделило своја искуства и било је заиста корисно.

Нисам осећао да сам сам. Јер кад се тако нешто догоди, одмах помислите да сте једини.На крају је наставила са Џорџом, али 1992. године суочила се са још једним губитком када је претрпела побачај недељу дана након што је свету објавила да је трудна. Ванна и Георге су се на крају разишли 2002.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) 14. фебруара 2019. у 06:45 ПСТНакон ове везе, Ванна још једном није имала среће у љубави. Била је заручена са бизнисменом Мицхаел Каиеом 2004. године, али су венчање отказали 2006. године.

Дечко Ванне Вхите

62-годишњак је у прошлости прошао кроз пуно сломљених срца и трагедија. Али сада је срећно заљубљена у свог дугогодишњег дечка Џона Доналдсона.

Џон, програмер зграда, са Ванном је од 2012. године и чини се да имају солидне односе.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) 28. децембра 2016. у 16:17 ПСТ

У интервјуу за ЦлосерВеекли , Ванна је открила да се већ осећала удата за Џона иако званично нису завезали чвор. На питање да ли је у плану планирање закачења, она је одговорила:

Хоћемо ли се венчати? Не знам. У овом тренутку се осећам као да сам ожењен. Све је тако добро, нема разлога да било шта промените.

Ванна је рекла да се усредсређује на садашњост.

Данас сам срећна баш онако како ствари стоје. Највеће изненађење за моје фанове је вероватно како једноставно живим у стварном животу. Ја сам права приземна девојка.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) 5. маја 2018. у 05:31 ПДТ

Публикацији је открила да је проживљавање толико година муке било тешко. Али сада је осећала да зна како да ужива у истинској срећи и све је било у томе да учини шта може да прође кроз лоша времена, прихватајући добре дане. Веровала је да је време зацелило све ране.

Живот није савршен - само покушајте да га најбоље искористите. Будите јаки, будите љубазни према људима и будите срећни.

Деца Ванне Вхите

Једини брак Ванне Вхите био је са Георгеом и у њиховој заједници поздравили су двоје деце: сина Ницхоласа и ћерку Гиованну.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) 29. октобра 2018. у 8:36 ПДТ

У другом интервјуу са ЦлосерВеекли , мама је дала новост о својој деци, откривајући да она заправо нису следила њен пут у каријери, рекла је:

Мој син има 25, а ћерка 22 године. Она ове године завршава факултет, а син је органски пољопривредник. Воли да узгаја поврће и воће и такве ствари. Тако да су некако на свом путу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ванна Вхите (@оффициалваннавхите) дана 1. јула 2018. у 16:05 ПДТ

Ванна је имала веома сложену романтичну историју, али оно што је тако лепо је то што никада није одустала од љубави. После неколико сломљених срца и велике трагедије, ипак је отворила срце када је за то дошло време. А сада је задовољна човеком којег је изабрала.

Познате личности Парови славних
Популар Постс