Анди Виллиамс је био слављени пјевач са троје дјеце, нити једно од оних који су ишли његовим стопамаЛегендарни Анди Виллиамс био је познат по својим певачким способностима. Имао је троје деце која су и ту славу могла уновчити. Али они су одлучили да крену другим путем. Где су данас?

Деца Андија Виллиамса очигледно су била важан део његовог живота. Као прослављени певач, много му је ишло, али његов лични живот није био без изазова.Према подацима наведеним у његовом биографија , Анди је неколико година био ожењен плесачицом Цлаудине Лонгет. Пар је везао чвор 1961. године, али се раздвојио девет година касније. Њихов развод је на крају завршен 1975. године.

Док су били у браку, Анди и Цлаудине били су блиски пријатељи са сенатором Боббијем Кеннедијем и његовом супругом Етхел. Када је Бобби умро, Анди се зближио са Етхел и појавиле су се гласине да су били више од пријатеља, али их је он тада негирао.Цлаудине је, међутим, имала аферу са шампионом скијашем Спидер Сабицхом. Сматрало се да су сви они кулминирали пропашћу свог брака.

Деца Андија Виллиама

Анди и Цлаудине су дочекали троје деце, Ноелле, Цхристиан и Роберт.Нажалост, у јулу 2019. године било је тако пријављено да је син Ендија Вилијамса, Кристијан, преминуо у свом дому на Костарики.

Пре него што је умро, Кристијан је пријављено да је живео врло безобразно, што је била драстична разлика од славе и популарности које су окруживале његовог оца.

И Цхристиан и његов брат Роберт одлучили су да раде у пословном свету где су наводно уживали у напредној каријери.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели. (@бдфввв) дана 18. децембра 2019. у 03:20 ПСТ

Прво дете Андија Виллиамса, Ноелле, венчало се са каскадером Кеии Јохнсон 1987. године, али су се на крају развели. Узрок њиховог раздвајања и када се то догодило није објављен у јавности. ТхеТелеграпх , међутим, известила је да је Ноелле дочекала своје четворо деце.

Смрт Андија Виллиамса

Певачица је живела пуним животом, додуше оним са успонима и падовима. Он Преминуо 2012. године у доби од 84. Био је познат по свом невероватном таленту и огромним музичким хитовима који су красили етере 1960-их и 70-их.

Анди је био невероватно познат и талентован човек. Али он је објавио наслове за свој лични живот, посебно у околностима око развода и губитка сина. Без обзира на то, његова легенда живи кроз његова утицајна и незаборавна дела.

Популар Постс