Упс! Кате Миддлетон је на удару критика због приказивања филма „Превише голих ногу“ у прозирној хаљини током посете парку БлетцхлеиНајновије вести Упс! Кате Миддлетон је на удару критика јер је приказала 'Превише голих ногу' у прозирној хаљини током посете парку Блетцхлеи на Фабиоси

Изгледа да је Кате Миддлетон управо поново прекршила краљевски протокол пошто је током свог недавног појављивања у јавности показала превише ’голог тела’.

Упс! Кате Миддлетон је на удару критика због приказивањаГетти Имагес / Идеал Имаге

Крши протокол, Кате?

У уторак је Кате Миддлетон обрадовала краљевске посматраче још једним запањујућим изгледом. Војвоткиња од Кембриџа посетила је парк Блетцхлеи како би присуствовала изложби.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 14. маја 2019. у 11:24 ПДТ

Војвоткиња Катарина изгледала је запањујуће као и увек у прелепој тамноплавој хаљини на тачку Алессандре Рицх. Краљевска мајка троје деце била је расположена и насмејана, док су јој деца - Георге, Цхарлотте и Лоуис - била даривана умиљатим играчкама.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Краљевска породица (@тхероиалфамили) 14. маја 2019. у 12:10 ПДТ

Међутим, шармантна Кате поново се нашла на удару критика због своје ‘одважне’ хаљине. Краљевски критичари сугерисали су да је њена лепа хаљина превише откривала Катеине ноге када је одувала на ветру.Поред тога, прозирна тканина Катеине хаљине изгледала је прозирно на јарком сунцу, што је строго неприкладно за краљевске даме.

Краљевски стручњак дели њено мишљење

Према краљевском стручњаку Викторији Арбитер, неприкладно је видети краља без голих чарапа. Осим тога, за разлику од других краљевских дама (на пример, Мегхан Маркле), Кате се мора придржавати строжих правила у погледу своје гардеробе као будуће краљице.

Вештак је рекао:

Кате Миддлетон има читав низ правила и ограничења јер ће постати краљица. Она и Мегхан нису на истој страници. Кате мора да носи сукње одређене дужине.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) дана 11. марта 2019. у 11:28 ПДТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кенсингтон Палаце (@кенсингтонроиал) 2. априла 2019. у 07:20 ПДТ

Додала је:

Краљица редовно, наводно, даје белешке ако јој се не свиђа одређени поруб или одређена одећа на Кате, или одређене тајице у боји.

путем ГИПХИ-а

Да ли се слажете са речима стручњака? Да ли је Катеина хаљина, заиста, била превише откривајућа? Заиста желимо да чујемо ваша искрена мишљења.

Популар Постс