Оох Ла Ла! Рита Морено са ћерком Фернандом показују снажну породичну повезаност на додели награда Пеабоди, али да ли изгледају исто?Најновије вести Оох Ла Ла! Рита Морено са ћерком Фернандом показују снажну породичну повезаност на додели награда Пеабоди, али да ли изгледају исто? на Фабиози

Неки се можда још увек сећају слатког двојца мајке и ћерке, звезде Броадваиа Рите Морено и њене ћерке Фернанде Луисе Гордон. Последња се појавила у многим емисијама своје мајке као певачица. Обе жене показују своју снажну породичну везу кад год изађу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Рита Морено (@тхеритаморено) 2. априла 2019. у 14:14 ПДТ

Њен највећи изазов

Након што је глумица награђена Оскаром изгубила супруга Леонарда Гордона, пре скоро деценију, морала је да се суочи са многим потешкоћама.

Легендарна глумица признала је да се унутра осећала тако празно након Леонардове смрти. Такође се осећала схрвано јер је њен супруг био тај који је решавао све у њиховој породици.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Рита Морено (@тхеритаморено) дана 5. марта 2019. у 09:36 ПСТРита је открила да јој је највећи изазов био да се брине о финансијама и осигурању и рекла да зна да мора бити јака због њихове ћерке и двоје унука.

Иако јој је требало пуно времена и труда да научи како се носити са папирологијом, Рита сада у потпуности контролише свој живот.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Рита Морено (@тхеритаморено) 8. маја 2019. у 13:38 ПДТ

Поносна мама

Рита и њена ћерка Фернанда недавно су присуствовале додели награда Пеабоди, док је легендарна глумица ушла у историју након што је награђена наградом Пеабоди за каријеру. Навијачи су брзо приметили снажну сличност међу њима.

Претходно је освојила Еммија, Граммија, Осцара и Тонија, Рита је прва Латина која је постигла ПЕГОТ статус.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Рита Морено (@тхеритаморено) дана 18. маја 2019. у 15:22 ПДТ

У свом говору о прихватању, Рита је одала признање својој мајци, „кројачици дуксева“, која се борила да сруши баријере након пресељења у Њујорк и посветила јој награду.

Њена ћерка

Фернанда је рођена Рита и Леонард, америчка је глумица која се прославила улогама у ТВ серијама, Незгодна жена , и Авантуре округа Брисцо Јр.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објава коју деле часопис СТИЛЕ & СОЦИЕТИ (@стилеандсоциети) 30. септембра 2016. у 21:22 ПДТ

Фернанда је од малих ногу показивао природну тенденцију ка извођачким уметностима. Али пре него што је постала ТВ глумица, морала је да наступа заједно са мајком на сцени.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Вест Сиде Стори (@_вест_сиде_стори_) 26. марта 2017. у 14:40 ПДТ

Глумица је такође дизајнер накита и слободни графички дизајнер. Живи са супругом Давидом Тилер Фисхером и њихово двоје деце, Јустином и Цамерон Фисхер, у Калифорнији.

Рита Морено је тако јединствен таленат и чини се да га је пренела Фернанди. Као мајка таква ћерка!

Популар Постс