Ова девојчица је плакала и молила се, бојећи се одласка на небо док је излазила из анестезијеНајновије вести Ова девојчица је плакала и молила се, плашећи се да иде у рај док је излазила из анестезије на Фабиози

Операције могу бити врло стресне за одрасле, али су још застрашујуће за малу децу. Један од најтежих делова било ког поступка за децу је анестезија и то је дугорочни ефекат. Свако ко је то доживео или је видео како други људи пролазе кроз то зна да телу треба времена да се прилагоди након операције, а излазак из анестезије може бити веома тежак.недефинисанпатарапонг сарабоон / Схуттерстоцк.цом

ПРОЧИТАЈТЕ И: Преко 1000 цркава се молило да се ово дете излечи и она се вратила у живот након 90 минута КПР

Лекари уверавају да је анестезија безбедна за децу, али им је потребна озбиљнија подршка и контрола бола током озбиљних поступака. Пре операције, објасните детету да ће бити добро и побрините се да одговоре на сва његова питања.

Др. Неслога објаснио да је анестезија велики стрес за децу, због чега им је потребна велика брига:Након операције, пулс детета, крвни притисак, резултати болова и инфламаторни / имунолошки систем могу се подвргнути промени као резултат реакције на стрес.

недефинисанИринка СЛ / Схуттерстоцк.цомЈедној девојчици је било посебно тешко да изађе из анестезије, али, срећом, породица која је подржавала била је ту да је преброди.

Бојећи се одласка на небо

Мала Кенеди је безбедно оперисана, али права препрека била је пред њом када се пробудила из ње и осећала се чудно због анестезије. Била је потпуно добро, али била је под великим стресом и још увек се не осећа стопостотно добро.

недефинисан Јасон'с Лифе ТВ / ИоуТубе

Њен отац, мама и бака били су с њом, држећи је за руку, док је Кенеди непрестано плакао и понављао 'Овде сам,' плашећи се да не умре. Тата девојчице, Леви, непрестано јој је говорио, говорећи да ће ићи заједно кући.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Осмогодишња девојчица одсече косу попут принцезе да би направила перику за болесно дете

Слатка девојчица се љубила са породицом, осећајући се боље са њима у својој близини.

недефинисан Јасон'с Лифе ТВ / ИоуТубе

У једном тренутку, Кеннеди се толико уплашила одласка на Небо да је почела да се моли и говори:

Волим Бога и волим Исуса.

недефинисан Јасон'с Лифе ТВ / ИоуТубе

Након кратког времена, Кеннеди се почела осећати боље и схватила је да је на сигурном.

недефинисан Јасон'с Лифе ТВ / ИоуТубе

Видео је апсолутно драгоцен, а Кеннеди је само преслатка девојка коју смо икада видели!

Људи су се плашили да је Кеннеди умро

Видео о Кеннедију постао је виралан, али многи људи су мислили да ће умрети јер је њена реакција била тако поражавајућа. Њен ујак је морао да објави ажурирање уверавајући све да је добро и срећна.

Ово још једном показује колика је подршка малој деци потребна током озбиљних операција. Будите ту за њих и непрестано им дајте до знања да ће бити добро.

ПРОЧИТАЈТЕ И: 'Волим те, мамице!' Мајка прича за њу потресну причу о последњем чуду њеног болесног сина

Популар Постс