Тајно љубавно дете Мерилин Монро? 72-годишња жена са Флориде тврди да је кћи плавокосе бомбеНајновије вести Тајно љубавно дете Мерилин Монро? 72-годишња жена са Флориде тврди да је кћи плавокосе бомбе на Фабиоси

Иако је већ прошло много година од тренутка када је Мерилин Монро умрла 4. августа 1962, у доби од 36 година, мноштво непознатих детаља о глумици наставља да се појављује.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Марилин Монрое (@марилинмонрое) 27. децембра 2018. у 10:00 ПСТ

На пример, 72-годишња жена са Флориде верује да је тајно дете љубави Мерилин Монро.

Тајна љубав детета?

Нанци Манисцалцо Мирацле је романописка, која верује да је ћерка Мерилин Монро. Каже да је плавокоса бомба имала само 20 година када ју је родила након афере са давно мртвим њујоршким адвокатом.Нанци не жели да крије истину и спремна је да подели своју причу са јавношћу. Иначе, Мирацле је за свој рад изабрана за члана Друштва драматичара Америке Ево ме мајка: Права прича о Мерилин Монро .Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Марилин Монрое (@марилинмонрое) 28. априла 2019. у 2:31 ПДТ

Романописац је открио да је њена биолошка мајка Мерилин Монро желела да изгради успешну каријеру и мислила је да беба може постати препрека.

Моја мајка је била амбициозна и мислила је да је ванбрачна беба могла само да јој наруши каријеру!

Нанци је рекла да је глумица одлучила да је смести код блиских пријатеља, богате њујоршке породице, која је одгајила као своје дете.

Званично, нисам постојао. Али осим што нисам знао ко ми је мајка, одрастао сам срећан.

Јенни Манисцалцо је била та која је одгојила Нанци као своју ћерку. Ипак, у приватности, замолила је Мирацле да је позове „тетка мама“.

Нанци је рекла да је њена мајка била сјајна особа и да је проводила пуно времена с њом.

Упркос томе што има брижну породицу, Нанци жели да цео свет зна истину - да је она тајно дете љубави Мерилин Монро.

Популар Постс