Китти Келлеи тврди да је она једина која зна истину о Опрахином правом оцуНајновије вести Китти Келлеи тврди да је она једина која зна истину о Опрахином правом оцу на Фабиоси

Јавно је мишљење да је легендарна ТВ личност Опрах Винфреи имала тешко детињство. Рођена је на изолованој фарми у Миссиссиппију од Верните Лее и Вернона Винфреија, али њени родитељи су се растали убрзо након њеног рођења.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели барберсинце98 (@ барберсинце98) 11. јануара 2014. у 12:44 ПСТ

ПРОЧИТАЈТЕ И: Зашто је Опрах Винфреи одлучила да нема децу?

Међутим, један амерички аутор то тврди прича коју сви знамо о Опрах није истина и каже да је она једина која зна ко је прави отац Винфреија.

Келлеи-јеве скандалозне речи

Китти Келлеи је познато име у књижевном свету. Написала је низ најпродаванијих неовлашћених биографија, укључујући ону о Опрах. Међутим, Келлеи-јева прича о жена са телевизора сви знамо и љубав је веома различита.Китти Келлеи тврди да је онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Новинар открива многе „детаље“ о подизању обрва о животу водитеља емисије које нисмо могли ни да замислимо, а онај најшокантнији који се тиче идентитета правог оца Опрах.Китти Келлеи тврди да је онаГетти Имагес / Идеал Имаге

ПРОЧИТАЈТЕ И: Опрах Винфреи нуди ретки увид у то какав је њен редовни живот изван камера

Келлеи тврди да су 2007. године Винфреи-ови рођаци рекли ТВ водитељки истину о њој биолошки тата . Пише:

Извод из матичне књиге рођених Опрах Гаил Лее садржао је још једну грешку, наводећи Вернона Винфреија као свог оца. Касније смо сазнали да то никако није могло бити истина, али у то време, Вернита је Вернона именовала за оца јер је био последњи од тројице мушкараца с којима је лежала.

Наставила је рекавши да је Вернон истину открио годинама касније када је проверио евиденцију услуга и сазнао да не може бити Опрахин отац. али било је прекасно да се повуче.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Фотограф: @иАмЕвиВеатх (@веатхерсбиимагери) 9. јануара 2016. у 20:11 ПСТ

Келлеи каже да зна истину о човеку који је заправо био отац медијски могул , али она неће открити ове информације до Вернита признаје сама истина.

Информације су наводно дошле од Опрахине тетке Катхарине Царр Естерс. Међутим, Естерс је касније изјавила да ју је Келлеи погрешно цитирала.

Китти је одговорила речима разочарања, рекавши да осећа да је Естерс притиснута да то каже. Али ко говори истину? Никад нећемо сазнати.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Опрах први пут говори о својим срцепарајућим последњим тренуцима са покојном мајком

Популар Постс