У породици Даве Цхаппелле: Упознајте његову супругу и троје деце која више воле да избегавају славуКладимо се да вас је барем једном у животу Даве Цхаппелле насмејао. Комичар је зарадио велико признање за своје шале, али шта заправо знамо о његовом личном животу?

Кладимо се да вас је барем једном у животу Даве Цхаппелле насмејао. Комичар је зарадио велико признање за своје шале, али шта заправо знамо о његовом личном животу? Он је врло приватан момак.Унутра Даве ЦхаппеллеГетти Имагес / Идеал Имаге

Жена иза стрипа

Даве Цхаппелле је у браку са Елаине Ерфе од 2001. године и није попут осталих славних супруга. Елаине није стало до славе, можемо чак ићи толико далеко да кажемо да јој се не свиђа.

Унутра Даве ЦхаппеллеГетти Имагес / Идеал Имаге

Елаине и Даве су се забављали неколико година пре него што су се венчали, али морао је да се потруди да освоји њено срце. Прво , двоумила се око удаје за јавну особу и, с обзиром на то да су се окупили у време када је његова слава небеско расла, полако је кренула.Ипак, љубав је превагнула и пар је сваким даном јачао, највише зато што Цхаппелле поштује жеље своје супруге.

Пар води приватни живот. Удаљили су се од гламура и рефлектора и живе на фарми у Охају. Елаине такође нема друштвене мреже, па је јасно да су супружници пронашли велику равнотежу између Давеове славе и њихове породице.Унутра Даве ЦхаппеллеГетти Имагес / Идеал Имаге

Даве и Елаине имају троје деце заједно

Један од разлога због којих Елаине и Даве бораве у Охају је њихова деца. Елаине је желела да заштити своју децу од очију јавности и због њих да одрасте без тежине рефлектора .

Унутра Даве ЦхаппеллеГетти Имагес / Идеал Имаге

Пар има три детета:

  • Сон Сулаиман;
  • Син Ибрахим;
  • Ћерка Сана.

Кратке чињенице о каријери Даве Цхаппеллеа

Будимо искрени, Цхаппеллеова професионална достигнућа говоре сама за себе:

  • Двоструки добитник награде Емми;

  • Три пута Добитник Гремија , укључујући најбољи албум комедије за штапове и камење у 2020;

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Даве Цхапелле (@давецхапеллестандуп) 9. марта 2019. у 05:48 ПСТ

  • Награда Марк Тваин за добитника америчког хумора за 2019. годину; глумио је у преко 18 филмова, укључујући Луђачки професоре, имаш пошту , и Звезда је рођена ;

  • Хелмед је своју скиц комедију Цхаппелле'с Схов од 2003. до 2006. године;

  • Објављено 7 станд-уп специјалаца.

Велики реквизити за Давеа јер је заправо повукао границу између свог приватног и личног живота. Лепо је видети симпатичну и удружену породицу у Холивуду која је одлучила да живи свој живот онако како су желели.

Целебрити Кидс
Популар Постс