„Осетио сам да је моја каријера готова“: Марк Хамилл је био подвргнут компликованој операцији која му је променила део лица након аутомобилске несреће11. јануара 1977, Марк Хамилл је доживео стравичну саобраћајну несрећу која му је променила део лица. Хирурзи су морали да ураде сложену операцију како би трансформисали његово лице. Погледајте фотографије пре / после несреће!

Марк Хамилл је једна од најлепших звезда у Холивуду. Чудно је - ако не и мало језиво - то помислити Ратови звезда био скоро завршни глумачки филм, као и његов први.11. јануара 1977, нешто више од пет месеци пре објављивања једног од најпознатијих филмова, Марк Хамилл је доживео стравичну саобраћајну несрећу. Возио је свој нови БМВ аутопутем у Јужној Калифорнији. Возио је врло брзо док је слушао Чајковског 1812 Увертира .

Убрзо је схватио да ће ускоро пропустити свој излаз, и јако је скренуо преко четири траке у покушају да стигне до њега. Ново купљени немачки аутомобил преврнуо се на бок и откотрљао са пута.

Бетмен: анимирана серија звезда сломио нос и обе јагодичне кости. Његово првобитно лице требало је да се значајно промени. Хамилл једном рекао :Тек што сам се пробудио, био сам у болници и знао сам да сам се јако, јако повредио. А онда ми је неко придржао огледало до лица, и једноставно сам осетио да је моја каријера готова.Хирурзи су морали да санирају већи део оштећења, користећи хрскавицу из уха да би обновили нос. Таква трансформација променила је Марков изглед и то је видљиво у његовом следећем филму, тинејџерској комедији Цорветте Суммер, у којој је глумио само шест месеци након несреће.

Хамилл покушава да избегне разговор о несрећи која му је променила живот - само да би признао да му се то догодило и да су његове драматичне ожиљке на лицу на почетку Царство узвраћа ударац била само делимично вештачка.

У мају 1981. године, годину дана након пуштања Царство узвраћа ударац , америчка славна личност преселила се у Њујорк са супругом, Марилоу иорк , кога је упознао између прављења ове две Ратови звезда филмова, и њиховог прворођеног сина Натхана. Планирао је да прошири свој спектар, мало позоришта, пре него што се вратио у Елстрее Студиос почетком 1982. године да снима Повратак Једија .

Упркос промени изгледа, која се разликује од његовог дебија у Ратови звезда , Марк Хамилл је ионако постао један од најпризнатијих глумаца на свету.

Говорећи о Ратови звезда филмова, људи су се три деценије питали да ли је саобраћајна несрећа утицала на сцену Вампа у Империја узвраћа ударац . Иако неки кажу да сцена није написана због несреће, неки други кажу да јесте. Хамилл није потврдио ниједну причу.

Иако је награђивани глумац претрпео делимичну „реконструкцију“ лица након застрашујуће саобраћајне несреће, и даље је постао једна од најбољих познатих личности на свету. Марк Хамилл има 68 година, и даље успева као и увек!

Познате личности Цар Црасхес Забава Филмови Здравствени проблеми

Популар Постс