Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте „Малу тајну“ Јамеса и Давеа Франца„Он је најбољи - најлепши, најслађи, најлепши, најбољи момак у близини“, каже Даве о свом старијем брату Тому.

Сигурни смо да су вам познати Јамес и Даве Францо успешни глумци и врло блиска браћа . Њихови родитељи, Доуг Францо и Бетси Верне-Францо, нису били ни близу Холливоода пре него што су се њихова деца прославила. Бетси је писац, док је Доуг био успешан предузетник у Силицијумској долини. На несрећу, отац Јамеса и Давеа преминуо је 2011. године.Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте Јамеса и Давеа ФранцаГетти Имагес / Идеал Имаге

Али можда ћете се изненадити када сазнате да се породица Францо заправо састоји од пет људи, јер Јамес и Даве имају другог брата, Тома Франца.

Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте Јамеса и Давеа ФранцаГетти Имагес / Идеал Имаге

Ко је трећи брат Францо?

Том Францо је средње дете у својој породици. Пет година је старији од Давеа, а две године млађи од Јамеса. Као резултат, он је најнормалнији, барем према породичним вредностима Франца.Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте Јамеса и Давеа ФранцаГетти Имагес / Идеал Имаге

Том једном рекао за магазин В :Ја сам попут оне хладноће, оне мирне. Сви кажу: „Том ми је најдражи“, јер сам, нормално, нормално.

Ипак, Том је такође рођен са креативним геном и свој позив пронашао је у уметности. Ради углавном са керамиком и прилично је ексцентричног стила. Али у једној је ствари био у праву, а то је да је он омиљени Францо брат.

Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте Јамеса и Давеа ФранцаГетти Имагес / Идеал Имаге

Даве једном признао Ванити Фаир :

Том Францо је једногласни миљеник Франца. Он је најбољи - најлепши, најслађи, најлепши, најбољи момак у близини. Држимо га за себе. Он је наша мала тајна.

С обзиром на ову згодну групу, није лако добити титулу најлепшег изгледа, али изгледа да је Том то урадио. Како су га могли сакрити од нас ?!

Да ли сте знали да постоји трећи брат Францо? Упознајте Јамеса и Давеа ФранцаГетти Имагес / Идеал Имаге

Сва три брата међусобно сарађују

Није тајна да су Даве и Џејмс већ раније радили заједно. 2017. су направили Дисастер Артист заједно засновани на злогласном филму Соба .

Међутим, требало је дуго времена да два брата раде на пројекту јер је Даве био спреман да прво створи име и каријеру, пре него што је могао да се повеже са старијим братом.

Као Даве рекао Ирисх Тимес :

Колико год волим и поштујем свог брата, морала сам се радно дистанцирати од њега. Чудно је јер људи мисле да смо врло слични јер је начин на који изгледамо и начин на који разговарамо сличан. Али ко нас заиста добро познаје, зна да смо веома различите личности. „Могао је да се ухвати у коштац са одређеним улогама којих се ја нисам могао дотаћи и обрнуто. Мислим да је то сјајна ствар, јер колико год волим да будем повезан са њим, желим да имам кредибилитет и своју каријеру.

Занимљиво је да се Јамес и Том не плаше заједничког рада и до сада су сарађивали на неколико уметничких изложби, укључујући и њихову чувену изложбу обојених керамичких канализационих цеви у „Пипе Бротхерс: Том анд Јамес Францо“. Добро је знати да сада постоји трећи брат Францо којег можемо опседнути!

Јамес францо Породица
Популар Постс