Да ли је венчаница Целине Дион добила конкуренцију? Одећа Индонежана има десетине хиљада лајковаНајновије вести Да ли је венчаница Целине Дион добила конкуренцију? Одећа Индонежана има десетине хиљада свиђања Фабиози

Избор младенке за венчаницу не води се само традицијом, већ и њеним буџетом и преференцијама. Свака жена сања да буде неодољива на свој посебан дан, а неке бирају одећу толико екстравагантну да улазе у историју младенке.Да ли је венчаница Целине Дион добила конкуренцију? Одећа Индонежана има десетине хиљада лајковаСергии Соболевскии / Схуттерстоцк.цом

Прошло је више од десетак година од венчања Целине Дион и Рене Ангелила. Али хаљина певача и даље се сматра једном од најлепших и јединствених у модерној историји. За израду је било потребно више од 1.000 сати. Тада су трошкови италијанске свиле и француске чипке били процењени на 25.000 америчких долара, а да не помињемо преко 2.000 луксузних аустријских кристала коришћених за украшавање тијаре од 7 килограма.

Међутим, 2017. године, судећи по реакцији корисника Инстаграма, ова хаљина је добила конкуренцију. Вјенчање Индонежана Интана Аззахре и Зендхи Заен по размерама није било инфериорно у односу на краљевско, а фотографије прославе прикупиле су укупно десетине хиљада лајкова.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 11. марта 2017. у 02:21 ПСТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Порука др. интан аззахра (@интансаззахра) 18. марта 2017. у 12:07 ПДТХаљина девојчице је вероватно инспирисана бајком о Пепељуги. Локални дизајнер Иван Гунаван створио је величанствену хаљину извезену бисером украшену најделикатнијим каскадним тилом.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 29. маја 2019. у 3:06 ПДТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Порука др. интан аззахра (@интансаззахра) 22. марта 2017. у 9:31 ПДТ

Дуги рукави и прслук били су украшени сложеним перлицама које су слику шармантне невесте учиниле још чаробнијом.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 10. марта 2017. у 11:53 ПСТ

Иван Гунаван већ дуго воли етничку културу и ствара уметничка дела за муслиманске жене.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 10. марта 2017. у 11:35 ПСТ

Значајно је да дизајнер нема специјално образовање. Све што га је учинило једним од најперспективнијих и најпризнатијих дизајнера у његовом региону, научио је сам.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 21. маја 2019. у 3:59 ПДТ

Иван смело комбинује боје и текстуре, експериментише са украсима и лансирао је неколико модних етикета, укључујући ексклузивну марку вечерње одеће.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: МЕГА СУПЕР БИНТАНГ (@иван_гунаван) 9. маја 2019. у 8:10 ПДТ

Индонезија је велика тачка мноштва етничких група и, као резултат тога, разноликости традиција. Венчанице су направљене углавном од батика и изгледају попут кебаје, традиционалне дуге кошуље са копчама на предњој страни.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио: ФЕРНАНДО АЛМАНТО (@едо_алманто) 28. фебруара 2019. у 12:38 ПСТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Исабелла Инбоди (@ исабелла.инбоди) 20. марта 2019. у 4:41 ПДТ

За разлику од већине европских земаља, где невесте више воле беле хаљине од беле или слоноваче, Индонезија нуди много више опција. Даме могу слободно да шетају пролазом носећи било коју нијансу која им се свиђа, као и количину и стил украсних елемената. Можда је једини општи захтев за венчаницу поштовање муслиманских традиција.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио професионални фотограф (@евханд_пхото_студио) 15. марта 2019. у 8:12 ПДТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Луси Андралиани (@луси_андра) 6. августа 2018. у 4:44 ПДТ

Значајно је да је Иван у хаљини Интан успео да комбинује савременије западне трендове и оне који су вековима били релевантни у Индонезији. Можда, у настојању да направе једно од најекстравагантнијих венчања, невеста и младожења су одлучили да се не ограниче на само једну шик венчаницу. На крају дана, Интан се пресвукао у не мање величанствену црвену хаљину, која се можда може сматрати још бољом од прве.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Публикациа от Хенгки Кавиларанг (@хенгкикавиларанг_десигнер) 11. марта 2017. у 07:49 ПСТ

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Публикациа от Хенгки Кавиларанг (@хенгкикавиларанг_десигнер) 5. марта 2017. у 08:42 ПСТ

Свака невеста је прелепа на свом венчању. Не зависи од цене на њеној хаљини, било да је она направљена по мери или не, јер то није модна ревија. У сваком случају, како оцењујете Интанову венчаницу? Да ли је успела да засјени најлепше венчанице које су ушле у историју?

Популар Постс