Упознавање Јарца и везеЈарац у односима Може бити тешко бити у близини Јарца, јер се често затварају, али када неко ипак пређе ту баријеру, резултат ће бити дубока емоционална веза. Јарци се често могу чинити меланхоличним јер им недостаје осећај сопствене вредности, а њихова амбиција долази из потребе за стабилношћу и бриге за престиж. Упркос томе што су усамљеници, потребно им је поштовање. Самостални су и добри у скривању својих потреба од других. Ова наизглед равнодушност резултат је представљања света различитим лицима, понекад у мери у којој они губе

Може бити тешко бити у близини Јарца, јер се често затварају, али када неко пређе ту баријеру, резултат ће бити дубока емоционална веза.

Јарци се често могу чинити меланхоличним јер им недостаје осећај сопствене вредности, а њихова амбиција долази из потребе за стабилношћу и бриге за престиж. Упркос томе што су усамљеници, потребно им је поштовање. Самостални су и добри у скривању својих потреба од других. Ова наизглед равнодушност резултат је представљања света различитим лицима, понекад до те мере да притом изгубе себе из вида. То може довести до несигурности и недостатка сопствене вредности у њиховим односима.

Јарци везу виде као озбиљан посао, а Јарац неће бити добар партнер за оне који траже пераје и спонтаност.
Јарчеви имају снажан сексуални нагон и то често траје чак и до дубоке старости. Што се тиче брака, Јарац је веран и дуготрпљив. Као и са многим другим стварима у животу, Јарац ће показати велико стрпљење са својим партнером.

Идите овде за Секс са Јарцем и Компатибилност Јарац

Шта ћете научити:Шта Јарац воли у вези

Амбициозни сапутници
Материјална/финансијска стабилност
Верујте у њихову везу
Прављење планова дугорочних односа
Посвећеност без бриге о неверству.
Упорност да ствари функционишу
осећају сигурност у свом животу на све начине
Осећају се безбедно са својим партнером

Шта Јарац не воли у вези

Неко је груб према њима и нема поштовања.
Неко покушава да доминира њима
Партнер којег покреће њихов его
Играње и превара
Ектраваганза
Неодлучност
Изазов партнера
Речено ми је шта да радим
Летећи партнер и не зна да ли жели да оде или останеКако привући Јарца

Ако желите да привучете пажњу Јарца, морате учинити све што можете да их насмејете. Људи овог знака су обично меланхолични па се смех увек цени. Можете разговарати с њима о већини ствари - осим о њиховим емоцијама ... иако им није проблем што говорите о вашим.

Јарчеви који се осећају безбедно почеће да причају о стварима. Људи рођени под овим знаком обично су конвенционални и углавном се не сналазе са чудним темама. Држите се озбиљнијих ствари и повежите се с њима на интелектуалном нивоу.

Они воле да примају поклоне - само ништа прескупо и шашаво. Будите сигурни да је то поклон високе класе јер им се не свиђа друго место. Ако планирате састанак, будите сигурни да је то позориште, уметничка галерија или било шта отмено и отмено. И шта год да радите, не касните. Овај знак говори о тачности и има распореде за живот. Чекање није опција за ове људе. За њих је неодговорно чекати.

Наравно, морате показати стрпљење са Јарцем. Иако наилазе на удаљеност или равнодушност, заправо су врло страствени и одани, што ће се изразити када им се пружи доказ да то могу учинити.

Упознавање Јарца

Када излазите са Јарцем, у почетку очекујте мало хладноће и резерве. Након што су упознали и веровали, очекујете да ћете видети сензуалног и забавног партнера. На првом састанку са Јарцем изаберите место које укључује ваше размишљање и рад. Јарцу ово указује да желите да их упознате и да сте заинтересовани да уложите време и труд у везу. Приликом одабира поклона за Јарца побрините се да буде користан јер Јарац не гледа љубазно на неозбиљне поклоне. Осим тога, немојте одвести свог Јарца на јаки гласни догађај, јер преферирају мање интимније поставке. Јарци су веома вредни и поуздани и све што траже је повратак је сигурно кућно окружење пуно топлине и традиције. Љубав Јарца одликује верност и подршка.

Како је излазити са мушкарцем Јарцем

Мужјак Јарац је страствен и физички настројен, али никада не показује емоције (споља). Дубоко у себи, он жуди да буде вољен. Међутим, у стварности, ово траје неко време јер не верује баш лако. Ако желите да будете са њим, морате га натерати да види да му се дивите и заслужите његово поверење.

Од свих хороскопских знакова, сматра се најпоузданијим и највернијим. Можда има мистериозну природу, али је и помало романтичар са снажном сензуалном страном - обично скривен испод свега осталог. Што се тиче дружења са Јарцем, поверење и стрпљење су кључни. Свака жена која чека овај знак ће открити да јој има много тога за понудити.

Како је излазити са женом Јарцем

Жена Јарац је прилично љубавна и романтична ... дубоко у себи. Међутим, само прави мушкарац ће то извести у њој. Кад је погледате - са дубоком кожом - изгледа да јој није стало до љубави. Мушкарци који воле изазове сматраће овај знак савршеним за њега. Мушкарац мора имати стрпљења и времена да дође до жене Јарца. Ужурбани односи су лоша ствар за овај знак, па је стрпљење неопходно.

Жене Јарци су често елегантне, што значи да ће потенцијални партнер морати да јој се удвара и удвара. Будите сигурни да је приказана са поклонима - само то урадите конзервативно. Она има начин да преузме контролу над везом, али суптилно. Дозволите јој да то уради и никада нећете бити погрешно усмерени. Пошто је често практична и паметна, однос се обично води у правом смеру. Дуготрајна, љубавна и лојална веза у комбинацији са правим састојцима осигурава срећу.

Варалица Јарац или веран?

Једна ствар коју треба разјаснити одмах је да људи у Јарцу обично нису неверни.

Обично се предају свим срцем не тражећи ништа од партнера заузврат.

Ако ствари не иду баш најбоље у њиховој вези, то је обично због борбе са другом другом. Ако осете да је веза завршена и да се ништа не може учинити да поправи ствари између њих и њиховог партнера, они ће први рећи да је веза готова пре него што дође до варања.

Иако је то случај, без обзира на сам хороскопски знак, увек постоји шанса да се догоди неверство. Ниједан знак није 100% анђео.

Сам, али саучесник?

Понекад се ипак могу наћи у позицији да су љубавници друге особе и вољни саучесник. Ово је обично место где не воле да се нађу. Ово би било краткорочно бацање, јер не могу да поднесу љубавника са неким другим.

Истини за вољу, веома је ретко Јарца изневерити.

Квиз: Љубавник Јарца - Какав сте љубавник? или је ваш партнер?

Да бисте одговорили на свако питање, медитирајте или размислите о сваком од њих како бисте добили одговор Да, Не или Понекад, што се за вас најбоље односи на питање.

Резултати:
Да = 3 Понекад = 2 Не = 1

За мушкарце

Мислите ли да сте супериорнији од других?
Да ли имате тенденцију да се осећате меланхолично?
Зар вас посао не чини депресивним?
Да ли сте склони да видите негативне делове живота?
Да ли је ваш сексуални живот нестабилан?
Скривате ли новац испод огрлице?
Да ли волиш старије жене?
Да ли сте отворени и сигурни у своје сексуалне жеље?
Да ли одмах преузимате иницијативу ако сретнете некога ко вам се свиђа?
Смета ли вам што ваш партнер украшава ваш дом?
Да ли вам понекад недостаје осетљивост?
Мислите ли да је проституција погрешна?
Да ли си усамљеник?
Верујете ли да што више радите, више ћете имати среће?
Да ли вас занима историја, географија или женске науке?
Да ли волиш да учиш?
Да ли је ваш сексуални живот почео касније у животу?
Да ли је немогуће да имате љубав без љубави?
Да ли волите удобну класичну одећу?
Верујете ли у судбину и карму?

За жене

Имате ли смисла да узбуђујете?
Да ли сте нервозни са храном?
Иде ли вам на живце то што сте код куће?
Да ли волите да уштедите новац?
Да ли вас потчињавање у сексу пали?
Да ли понекад патите од осећаја да не припадате?
Да ли је ваш сексуални живот почео касно у животу?
Да ли волиш да учиш?
Да ли си усамљеник?
Да ли се због традиција осећате сигурно?
Да ли сте перфекциониста?
Да ли имате тенденцију да бринете о будућности?
Да ли је ваш отац имао велики утицај на ваш живот?
Да ли вас привлаче старији мушкарци?
Да сте се заљубили у ожењеног човека, да ли бисте имали храбрости да то брзо прекинете?
Да ли вам је секс важан да бисте били срећни?
Осећате ли се супериорније од других?
Да ли сте катализатор?
Да ли верујете у судбину?
Да ли вас страст тера да откуцате?

БОДОВИ ЗА ЈАРЦА

1 - 35 БОДОВА

Ви сте веома топла и мање амбициозна особа. Дом је веома важан, а друштвени живот мало мањи, што је важно јер ствара равнотежу. Елемент Сатурна веома је ублажен енергијом ваздуха и ватре, што вас чини компетентнијим и помаже вам да сагледате позитивнију страну живота.

35 - 45 БОДОВА

Ви сте позитивни Јарац. Сатурнову енергију умањује вода, што вас чини веома одговорним и способним за многе велике ствари.

45 - 60 БОДОВА

Ви имате све праве особине Јарца и добре и лоше.

Кућа | Остали чланци о астрологији

0 Линкови

Популар Постс