Хенри Цавилл је ризиковао могуће слепило и дехидрацију због своје „Тхе Витцхер“ трансформацијеХенри Цавилл је направио неке велике физичке промене на себи да би постигао своју познату улогу у „Тхе Витцхер“ -у. Нема сумње, његов лик има готово савршено тело, али колико је Хенри морао да пређе да би то постигао.

Хенри Цавилл је дирљиво згодан, а ово је још очигледније за његову улогу Гералта од Ривије у серији Нетфлик, Тхе Витцхер .Као и многи глумци, Хенри је морао да изврши пуно физичких подешавања да би више личио на свој лик. Али далеко од свих ових промена, како заправо изгледа глумац?

Физичке информације

Улога Хенрија Цавилла у филму „Тхе Витцхер“ изгледала је прилично оштро и жилаво. Изгледало је да му савршено одговара, с обзиром на његове стварне статистичке податке о телу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл (@хенрицавилл) дана 5. септембра 2018. у 15:33 ПДТ

Према УК Екпресс , 36-годишњи глумац висок је 6 стопа 1 инч. Такође је забележено да је тежак 203 килограма.Висина и тежина Хенри Цавилла говоре нам да он већ има тело холивудске комаде.

Ризикујући могуће слепило за Тхе Витцхер

Глумац је прилично отворен према неким одлукама које је морао да донесе да би се уклопио у његову улогу у серији. Прво је признао да је морао да ризикује могуће слепило због контактних сочива која је морао да носи како би изгледао баш попут свог лика.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл Натион - ФАНПАГЕ (@хцавиллнатион) 8. јануара 2020. у 04:34 ПСТ

У интервјуу за Метар , Хенри је признао да су га лекари упозорили против дуготрајне употребе обојених контаката који су његовим очима требали да дају Гералтову жуту нијансу. Објаснио је да је део његових очију који су били прекривени контактима требало да буде изложен кисеонику.

И ако га прикривате, не добијате кисеоник и током дужег временског периода наносићете штету очима. Једноставно није вредно тога.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл (@хенрицавилл) дана 1. јула 2019. у 07:09 ПДТ

Хенри није слушао свог очног техничара који је непрестано инсистирао на томе да не треба да носи контакте дуго времена. Претпостављао је да је претерано драматична све док није доживео искуство у којем је трпео жестоке и пецкаве очи. Ово, ако се не лечи, могло је довести до слепила.

Глумац је рекао:

Тако да су контакти, колико год били цоол, дошли са одређеним изазовима!

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл (@хенрицавилл) 7. априла 2019. у 17:54 ПДТ

Ризикујући од дехидрације

Осим што је променио боју косе и очију, Хенри је такође морао да трансформише цело тело за своју улогу. То је захтевало и неке крајње мере, које су подразумевале дехидрацију.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл (@хенрицавилл) 27. новембра 2017. у 04:33 ПСТ

Док се појављивао у емисији Грахам Нортон, глумац је открио да би у данима који су претходили снимању његових сцена драстично смањио унос воде до те мере да претходног дана уопште неће ни узимати воду.

Рекао је да је његова сврха била да осигура да не задржи тежину воде и да му је кожа потпуно витка.

Тренинг „Вештица“ Хенрија Цавилла

Што се тиче његовог тренинга, Хенри је открио неке од својих метода Здравље мушкараца .

  • Открио је да је радио оно што је познато као кардио са постом, што је у основи значило да је имао благи тренинг и вежбање на празан стомак. „То је само 20 минута, тако да није јако исцрпљујуће. '
  • Хенри је признао да је био у најбољој форми свог живота захваљујући раду са холивудским тренером Давеом Риензијем.
  • Други тренинзи које је усвојио укључују стационарни бицикл, висока колена, искораке и тако даље.
Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Хенри Цавилл (@хенрицавилл) 21. децембра 2018. у 16:17 ПСТ

Хенри Цавилл је посвећени глумац, па му нико заиста не може замерити што је отишао до крајњих граница да би свој лик приказао на најбољи могући начин. Наравно, савршено је приковао манирство и личност жилавих фрајера. Али такође је осигурао да и његово тело буде на нивоу. Нажалост, то је значило да је морао да ризикује неколико пута. Добра вест је да је био окружен стручњацима који су помогли да буде у реду.

Ипак, ако размишљате о покушају ових метода, врло је важно да прво разговарате са здравственим радником.

Познате личности Филмови
Популар Постс