Дадди'с Бои! Син Циди Лаупер и син Давида Тхорнтона порасли су да постану згодан човек и успешна певачицаСин Цинди Лаупер и син Давида Тхорнтона дочекали су свог сина 1991. Али како он изгледа сада?

Када је Цинди Лаупер упознала Давида Тхорнтона, пролазила је кроз тешко време у свом животу. Певачица се управо разишла са својим дечком и менаџером Давеом Волфом и била је сломљеног срца. Гетти Имагес / Идеал ИмагеАли када је почела да ради са Тхорнтоном на снимању филма Искључено и трчање , њен живот се тотално променио. Двојац се заљубио и оженио 1991. Ускоро су дочекали своју једину и једину бебу, сина Децлин Валлаце Тхорнтон.

Цинди Лаупер и син Давида Тхорнтона

Децлин је некада била веома симпатичан дечачић, који се често придружио својим познатим родитељима на догађајима на црвеним теписима. Али како он изгледа сада:

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Дек Лаупер (@деклаупер) 1. септембра 2016. у 21:01 ПДТ

Данас је младић са брковима и снужденог израза лица. Једноставно не можемо да верујемо како је леп!Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Дек Лаупер (@деклаупер) 17. јануара 2017. у 18:04 ПСТ

Тешко је рећи на кога највише личи, можда на свог славног тату? Међутим, он је дефинитивно лак на око, зар не?Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Дек Лаупер (@деклаупер) 22. октобра 2016. у 16:39 ПДТ

Али добар изглед није једино што је младић наследио од родитеља. Децлин је врло талентована певачица. Човек, који је професионално као Дек Лаупер, дебитовао је у свом првом синглу Таласаста када је имао само 18 година.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Дек Лаупер (@деклаупер) 25. јула 2016. у 17:39 ПДТ

Тхортон се одлучио да не крене мајчиним стопама у свету поп музике и уместо тога покушао је да пронађе свој пут. У песми га чујемо како репетира као прави професионалац.

Очигледно је да је пред Децлин блистава будућност и желимо му пуно среће у постизању његових музичких тежњи. Да ли мислите да би он могао бити следећи Еминем? Поделите своје мисли у коментарима.

Позната личност
Популар Постс