Ангелина Јолие и Брад Питт у потпуности подржавају своју ћерку Схилох у одабиру њеног родног идентитетаНајновије вести Ангелина Јолие и Брад Питт у потпуности подржавају своју ћерку Схилох у одабиру њеног родног идентитета на Фабиоси

Схилох Ноувел Јолие-Питт је прво биолошко дете од Брад Питт и Ангелина Јолие . Рођена је 27. маја 2006. године у Намибији. Током првих неколико година живота била је попут сваке друге девојке - са дугом косом и хаљинама.Међутим, чак и у том младом добу, Схилох је знала да јесте дечак заробљен у телу девојке , па је тражила од родитеља да је пусте да се облачи као дечак. Ангелина и Брад су се према њеним жељама односили с поштовањем и дозволили јој да то учини. Осим тога, пустили су Схилох да је ошиша на кратко. У интервјуу током Шоу Опрах Винфреи 2008. године, Брад Питт је рекао да би Схилох волео да га зову Јохн.

геттиимагес

Како је одрастала, Питт и Јолие су увек били на њеној страни, подржавајући је. Они воле родитеље, спремни на све како би обрадовали своју децу .

ПРОЧИТАЈТЕ И: Иранска тинејџерка претворила се у 'зомбија' да би изгледала као њен славни идол Ангелина ЈолиеАнгелина је увек поштовала и подржавала преференције своје ћерке. Она је прави узор за оне родитеље који се покушавају борити против жеља своје деце уместо да буду ту да их подрже.

геттиимагесУ 2010. години у а вашар таштине прича, Ангие је рекла да није имала проблема са изгледом своје ћерке. Чак је споменула да Схилох жели да буде дечак и то у потпуности прихвата. Јолие рекао да је кад је одрастала била најсличнија Схилох:

Глуп и вербалан, рани знаци извођача. Некад сам се облачио у костиме и скакао около. Али у неком тренутку сам се затворио, тамније. Не сећам се да се било шта догодило. Мислим да вас само погађају стварности одређених ствари у животу, превише размишљате, почињете да схватате да свет није онакав какав сте желели, па се продубљујете Тада, како сам имао децу и постајао старији - глуп, лакши - све се вратило. '

На Схилох-ов рођендан у Диснеиланду, девојчица је изгледала 100% мушки, укључујући чак и одело и кравату.

геттиимагес

Иако адолесцентица има потпуно мушки изглед, њено тело је и даље женско и зато је Схилох започела хормонални третман. Могуће је да ће се у будућности подвргнути операцији промене пола.

Сад, ко је не познаје, заклео би се да је дечак. Али породица Јолие-Питт подржала је и прихватила Схилох баш као што је и она.

геттиимагес

Надајмо се да ће Ангелина и Брад постати узор многим родитељима.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Ангелина Јолие и Јеннифер Анистон могу изгледати другачије, али имају много више заједничког него што можда мислите

Брад Питт Анђелина Џоли

Популар Постс