'Осам је довољно' Звезда Дицка Ван Паттена имала је 3 згодна синова налик на изглед који су сви кренули стопама свог оца и постали глумциДеца Дика Ван Паттена својим невероватним талентом одржавају очево наслеђе у животу. Изгледа да се нападан добар изглед мора одвијати у породичном генском фонду.

Дицк Ван Паттен је био амерички глумац којег смо углавном познавали по улози Тома Брадфорда у филму АБЦ комично-драмска серија Осам је довољно.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Целебрити Дицк Пицс (@целебрити_дицк_пицс) 16. септембра 2019. у 18:56 ПДТ

Рођен у Квинсу у Њујорку, Дицк је започео каријеру глумећи као дете на Броадваиу са улогом у Таписерија у сивој боји. Током каријере која је трајала деценијама, глумац се појављивао у неколико ТВ емисија, као и у филмовима.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели гетТВ (@геттв_оффициал) 14. августа 2019. у 04:30 ПДТ

Оженио се Пат Ван Паттен, професионалном плесачицом на Броадваиу, 60 година. Заједно су имали три сина. Дицк Ван Паттен деца су - Нелс Ван Паттен, Јамес Ван Паттен и Винцент Ван Паттен.Дицк Ван Паттен деца

Сви глумчеви синови имају запањујућу сличност са својим познатим оцем у младости. Иначе, сви су кренули његовим стопама и постали глумци.

Гетти Имагес / Идеал ИмагеНајстарији, Нелс Ван Паттен, стекао је славу својим улогама У добром друштву, Летња школа, и Ливе Вире . Од 1994. године био је у браку са Нанци Вален.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објава коју дели Филмски фестивал у Палм Спрингсу (@псфилмфест) 13. јануара 2019. у 12:45 ПСТ

Јимми Ван Паттен је глумац са преко 35 импресивних филмских заслуга за његово име. Глумио је у Банда јабучних кнедли поново вози, Фреаки Фридаи, Роллер Боогие, спасилац, и Калифорнија сања . Поред глумачке каријере, Џими је и изврсни писац и продуцент.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели ЦардсЦхат (@цардсцхат) 27. септембра 2019. у 07:00 ПДТ

Познат је најмлађи од тројице дечака, Винцент Ван Паттен Чарли и анђео и Кинески . Бивши тенисер је као дете глумио у преко три десетине класичних телевизијских серија. Два пута је био ожењен са троје деце.

РИП, Паттен

Нажалост, Осам је довољно звезда нас више неће обрадовати својим наступом јер је преминуо 2015. године због компликација од дијабетеса. Имао је 86 година. Глумац који је патио од дијабетеса типа 2 раније је претрпео дијабетички мождани удар 2005. године.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Даниел Цаамано (@даницаамано) дана 23. јуна 2019. у 16:55 ПДТ

Упркос томе што Дика више нема са нама, његово троје невероватно талентоване деце одржава његово наслеђе у животу.

Познате личности
Популар Постс