Сви таленти у једној особи: Звезда „Прљавог плеса“ Патрицк Сваизе излуђивао је све својим плесовима, али мало људи зна да је и он био професионални певачПатрицк Сваизе запамћен је по једној од најлепших плесних сцена у филму. Али ко је знао да глумац може да пева?

Патрицк Сваизе запамћен је по једној од најлепших плесних сцена у филму. Али ко је знао да глумац може да пева?

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели О прекрасном (@фо_комилфо) 11. фебруара 2019. у 01:52 ПСТ

Гледајте га како плеше уз „Алл Тхе Ман Тхат И Неед“

Његов филм Прљави плес је класика свих времена. А 1994. године, на светским доделама музике, глумац је доказао да је рођен за плес кад су он и његова супруга Лиса Ниеми наступили пред Вхитнеи Хоустон Човек какав ми треба, док су гости гледали са страхопоштовањем.

Забавна чињеница: Сваизе и Ниеми су се заправо упознали у плесном студију његове мајке. Није ни чудо што су изгледали тако синхронизовано! Њихов предиван наступ био је у част Хјустону који је управо освојио више награда.Могао је и да пева - и то прелепо!

Видео записи о плесу Сваизе нису једини драгуљи на Интернету који најбоље показују вољеног глумца. Био је трострука претња!

Натерао је фанове да падну у несвест са својим романтичним комедијама и заљубио се у њега само гледајући га како плеше. Али мало фанова се можда сећа да је могао да пева.Сваизе је већину славе стекао својим филмовима, али је такође био професионални певач и текстописац. Он је одговоран за ванвременску песму Она је као ветар .

И 1990. године, посвећен Роиу Орбисону, наступио је Љубав боли са Ларријем Гатлином. Коментатори су обично у страху када пронађу видео снимке на којима пева на мрежи.

Патрицк Сваизе је био поклон

Драги глумац прешао је од рака гуштераче 2009. године, али његове поклоне и даље славе обожаваоци којима недостају невероватно талентовани Дух звезда и даље, деценију касније.

@Ц Ф:

Нисам имао појма да је ово отпевао Патрицк Сваизе! О Боже! Амазинг Сваизе. Тако је тужно што га више немамо. Невероватан таленат.

@ Хуго Магаллон:

Права класична песма из 80-их Био је сјајан глумац и овом песмом нам је показао колико је стваран писац песама Он је био такође Недостаје ми овај момак

@ Цицлопеа2:

Патрицк Сваизе је заиста био јединствен, јако ми недостаје, РИП.

@соноф ерин:

Невероватан таленат пропустио је толико мира са вама

@линда бодоин:

Какав губитак. Вољени Патрицк, глумац, певач, плесач. Имао је све. Проклети рак.

Слажемо се: Он је дар који наставља да даје. Никада више неће бити Патрицка Сваизеа!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Линда Сваизе пронашла је нову љубав, али има начин да сачува сећање свог покојног мужа

Познате личности
Популар Постс