Унуци Вхоопи Голдберг одрасли су тако брзо и још увек су врло слични њој!Последње најновије вести Унуци Вхоопи Голдберг одрасли су тако брзо и још увек су врло слични њој! на Фабиози

Вхоопи Голдберг није само рок звезда, ТВ водитељка и вишеструко награђивана глумица. Она је неконвенционална бака за своја три унука која глупо квари.Вхоопи Голдберггеттиимагес

ПРОЧИТАЈТЕ И: Упозорење за мистериозног човека! Вхоопи Голдберг се само једном заљубила, али ни са једним од своја три мужа

Нетрадиционална бака

Њена једина ћерка Алекс рођена је од првог супруга Алвина Мартина. Алекс је и сама глумица и мајка троје деце: Амарах Ские (29), Јерзеи (23) и Масон (20.) Прво дете добила је са само 16 година, а отац је остао непознат. Такође је познато да се више пута удала за свог садашњег супруга Бернарда Деана.

Вхоопи Голдберггеттиимагес2007. године, Вхоопи, која је постала бака прилично рано као резултат тинејџерске трудноће њене ћерке, била је врло наклоњена томе што је постала нетрадиционална бака.

Вхоопи ГолдберггеттиимагесУнуци јој не долазе по храну, рекла је, долазе због авантуре.

Да ли су попут Вхоопи-а?

Али сада, када су деца одрасла, колико су њихове славне баке наследили? Испоставило се да изгледају као Вхоопи прилично и изгледа да су наследили креативни ген која се трчи у породици.

Вхоопи Голдберггеттиимагес

ПРОЧИТАЈТЕ И: Форест Ракинг? Вхоопи Голдберг, бесна због Трампових коментара у Калифорнији, жели да он ућути

Амарах Ские је визуелна уметница. Јерзеи већ има неке холивудске кредите као асистента продукције и позната је по свом интересовању за моду. А беба куће, Масон, наведена је на мрежи као глумац, продуцент и писац.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Алек Мартин Деан (@алекмартиндеан) дана 9. јануара 2016. у 01:01 ПСТ

Све оне авантуре са баком дефинитивно су се исплатиле.

И она је прабака!

Још једна ствар која се дешава у породици: Постати бака довољно рано! Са 45 година Алекс је већ један, што 63-годишњег Вхоопи-ја чини једном од холивудских звезда у ексклузивном клубу прабака и дека.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Сви упознају новог члана моје породице Цхарли Росе и да, помало сам незгодна, требало ми је минут времена! # тханкГод4невлифе!

Пост који дели ВхоопиГолдберг (@вхоопиголдберг) 1. априла 2014. у 11:43 ПДТ

Постала је прабака након што јој је Амарах родила ћерку, Цхарлие Росе , 2014. Поносна и помало зарђала Вхоопи поделила је снимак себе како се ухватила у храњење прелепе маленкости након 40 година без дојења бебе. Дивно!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Патрицк Сваизе пристао је да глуми у 'Гхост' само са Вхоопи Голдберг

Популар Постс