Ко је одрасли син Пат Сајак, Патрицк Јр.? Згодни момак више воли да се клони светлостиНајновије вести Ко је одрасли син Пат Сајака, Патрицк Јр.? Згодни момак више воли да се на Фабиози држи ван домета светлости

Пат Сајак показао се као читавац наше ере. Служио је Америци у Вијетнамском рату, а затим је каријеру преусмерио на телевизију.Много се о њему зна, док његов породични живот углавном остаје у сенци. Тако никада нисмо наишли на његовог згодног момка, Патицка млађег. Па, до сада!

Ко је Пат СајакГетти Имагес / Идеал Имаге

ПРОЧИТАЈТЕ И: Као отац, као син: Кид комичара Џона Кенди такође је глумац

Дајући други пут шарм, Пат је пронашао љубав свог живота, Лесли, након што му је први брак пропао. После дуга историја пријатељства, пар је везао чвор 1989. године у римокатоличкој цркви Свете Марије у Аннаполису у држави Мериленд.Имају двоје деце заједно: ћерку Маггие, рођену 1995, и сина по имену Патрицк Мицхаел Јамес, рођену 1990. Упознајмо бриљантну децу!

Ко је Пат СајакГетти Имагес / Идеал ИмагеПРОЧИТАЈТЕ И: Попут оца Као сина: Незаконити син Арнолда Сцхварзенеггера може се похвалити својим челичним мишићима

Његов одрасли син не обраћа пажњу на себе

Тхе Точак среће домаћин је успео да да своју децу сасвим нормалан живот . Упркос томе што су имали прилику, никада нису упили никакву пажњу. Његов одрасли син Патрицк Јр., који има 28 година, са родитељима се никада није појавио ни на једном од високих догађаја.

Време је да мало завирите!

Ко је Пат СајакГетти Имагес / Идеал Имаге

Младић је смртно привлачан и стекао је неке особине свог оца, такође. Знамо, зар не? Требали бисмо вам дати детаље да бисте га сада уходили на мрежи. Али, на несрећу, Патрицк Јр. је у потпуном стеалтх режиму, близу нуле присуство на друштвеним мрежама мрежама. О, не!

Ко је Пат СајакГетти Имагес / Идеал Имаге

ПРОЧИТАЈТЕ И: Као отац, као син: Тори Ролофф дели слатке летње слике сина Јацксон-а који изгледа баш попут свог оца

Његова лепа сестра је потпуно супротна

За разлику од Мајкла. његова сестра Маггие не зазире од камера. У ствари је надобудни певач који савладава више инструмената. До данас је објавила три сингла - Дивљи дечко, прилично изнутра , и Да сам ишао. Да их послушам, можда?

Понекад је најбоља опција држање подаље од знатижељних очију људи. Да ли ви овај Патрицк Јр. следите овај појам?

Поделите ово и јавите нам!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Татина девојчица! Кћерка Јереми Цларксон Емили је одрасла и изгледа потпуно попут свог оца

Популар Постс