Венди Виллиамс Нет Вортх 2019: Како је домаћин емисије „Венди Виллиамс“ порастао за славуВенди Виллиамс је постигла успех у протекле три деценије, прешавши од водитеља радио емисије до иконе ТВ-а. Колико вреди Венди Виллиамс?

Невероватном каријером која траје више од 30 година, Венди Виллиамс је освојила срца милиона. Њена необична личност и неупоредив нагон резултирали су великим успехом. Венди је позната по запањујућој радијској каријери, написала је неколико популарних књига и, наравно, била домаћин „Шоу Венди Виллиамс.“С. он је популарна ТВ особа, али шта је са њеним новцем? Колика је нето вредност Венди Виллиамс и како она зарађује? Ево шта знамо о њеној каријери и богатству.

Венди Вилијамс Нето вредност 2019: КакоГетти Имагес / Идеал Имаге

Каријера Венди Виллиамс

Венди Виллиамс рођена је 18. јула 1964. године у Асбури Парку у држави Нев Јерсеи, где је провела детињство. Дипломирала је на североисточном универзитету у Бостону и започела радио каријеру. Током универзитетских година била је ДЈ радио станице на свом колеџу.

Њен први 'прави' радио посао био је у ВВИС-у на Девичанским острвима, али то је био тек сам почетак. Тада је започела посао као заменски ДЈ у ВРКС у Њујорку. Венди је врло брзо постала један од најпознатијих сталних ДЈ-а. Млада девојка била је домаћин најпрестижније смене за вожњу.После неких промена у раду своје станице, Венди је пронашла посао у градској станици Хот 97 у Њујорку од 1994. до 1998. Прешла је на станицу у Филаделфији 1998. На овој станици Венди је емисију представила на путу. Њена емисија је на крају емитована широм земље.

Лични живот Венди Виллиамс

На тој станици је будућа ТВ звезда упознала свог будућег супружника Кевина Хунтера. 2000. године, пар је дочекао свог сина, званог Кевин Јр. Кевин Хунтер је почео да ради као Венди-ин менаџер. Кевин Хунтер наводно је неколико пута преварио Венди. Према извештајима, човек је понекад био веома контролисан и физички насилан.2019. године појавиле су се гласине да је супруг Венди Виллиамс родио бебу од своје љубавнице. У истом периоду, Венди је у својој емисији признала да је била ван трезне куће. Желела је да пронађе мирно место да се сакрије од свих проблема.

У априлу 2019. Вилијамс је затражио развод од Кевина. Њихов брак трајао је 22 године, али нажалост није успео. Судски поступак је споменуо непомирљиве разлике и настојао је да успостави одговарајући ниво издржавања за децу и поделу имовине.

Главна резиденција Венди и Кевина је вила од 6000 квадратних стопа коју је икона телевизора купила за 2,1 милион долара 2009. године.

Извештено је да се Венди преселила у друго пребивалиште. Желела је да уклони Кевина из свог живота и лично и професионално. Такође га је отпустила из свог тима и пронашла финансијске саветнике да јој заштите новац. Венди је спалила мостове и унајмила новог менаџера.

Плата Венди Виллиамс по епизоди

Шта је са новцем Венди Виллиамс? Колико зарађује? Венди-ина плата за „Шоу Венди Виллиамс“ процењује 10 милиона долара годишње. У неким годинама она произведе 180 епизода, тако да плата по епизоди износи око 55.000 америчких долара.

Венди Вилијамс Нето вредност 2019: КакоГетти Имагес / Идеал Имаге

Венди Виллиамс нето вредност

Сада је Венди Виллиамс најпознатија по томе што је била водитељка своје телевизијске емисије, ' Шоу Венди Виллиамс. ' Дебитантска епизода емисије објављена је у јулу 2008. године и снимила је више од 1.500 епизода кроз 10 сезона.

Венди је написала књиге Венди'с Гот тхе Хеат, Искуство Венди Виллиамс, Питајте Венди: Прави савети за сву драму у вашем животу, Драма је њено средње име, Да ли је кучка мртва или шта ?, Ритз Харпер одлази у Холивуд, и Држи ме у презиру: Романса. Венди је такође позната по својој популарној допадљивој фрази 'Како си ти?'

2009. године медијски могул именован је у Кућу славних Националног радија. Виллиамс је изабрана за Даитиме Емми Авардс 2015. и 2016. године за изванредног водитеља забавне емисије за Венди: Тхе Венди Виллиамс Схов. 2016. године била је номинована за награду Пеопле'с Цхоице за омиљеног дневног ТВ водитеља.

Венди Вилијамс Нето вредност 2019: КакоГетти Имагес / Идеал Имаге

Нето вредност славних примећује да нето вредност Венди Виллиам износи око 40 милиона долара.

Колико ће Венди Виллиамс морати да плати Кевину Хунтеру у случају развода?

Бивши супруг Венди Виллиамс, Кевин Хунтер, провео је са ТВ звездом више од двадесет година. Раде раме уз раме од почетка њихове везе пре 25 година. Радио је као њен менаџер и имао је кредите извршног продуцента у њеној емисији пре развода.

Кевин и Венди су током своје везе чак покренули добротворну и продуцентску компанију. Венди Виллиамс се наводно сложила да Кевину Хунтеру плати 250000 УСД како би му помогла да пронађе нову кућу.

Вендиина невероватна каријера доказује да је она једна од милион, а њен живот је био ништа мање него изванредан. Од своје успешне каријере на радију до најпродаванијег аутора и заслужујући признање као ТВ икона, Венди је заиста права медијска краљица.

Познате личности
Популар Постс