„Стварно смо се заљубили“: Ницк Офферман признао да се заљубио у Сама Еллиотт-аПоследње најновије вести „Стварно смо се заљубили“: Ницк Офферман признао да је убио главну реч о Саму Еллиотту на Фабиоси

Сем Еллиотт и Ницк Офферман су, без сумње, власници неких од најпознатијих бркова у целом Холивуду.Лифегурард (1976) / Парамоунт Пицтурес

ПРОЧИТАЈТЕ И: Сам Еллиотт постаје емотиван док овековечује своје руке и отиске стопала у историјском кинеском позоришту ТЦЛ

Ови невероватни глумци су талентовани, згодног изгледа и лако их је назвати најмушкије познате личности на свету .

Цонан (2010) / Варнер Брос.Али да ли сте знали да су заправо раније радили заједно? Путови су им се по први пут укрстили када је Еллиотт позван да гостује у Оффермановом ситцому Паркови и рекреација, на којој су ишли бркови до бркова и било је заиста славно.

Херој (2017) / Лионсгате Кућна забаваЊих двојица су се поново окупили за драму из 2017. године Херој, и тада је Ницк схватио своје вечно дивљење својој невероватној колегици.

Гетти Имагес / Идеал Имаге

Мушкарац Ницка Оффермана заљубио се у Сам Еллиотт-а

У интервјуу за вашар таштине , Ницк Офферман је и више и више изјавио изјавивши љубав према Еллиотт-у и није зазирао од дивљења свима вољеном глумцу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Ницк Офферман (@ницкофферман) 28. новембра 2017. у 5:35 ПСТ

ПРОЧИТАЈТЕ И: Забавни пар Ницк Офферман и Меган Муллалли размишљају о својој 18-годишњој вези

Офферман је признао да је опседнут Самов глас (будимо искрени, ко није?), и да је чак спасио многе Еллиотове говорне поруке из времена када су радили заједно:

У мојој гласовној пошти, то је баш као 32 говорне поште од Сама Еллиотт-а. Слушам их у лошем дану.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Ницк Офферман (@ницкофферман) 21. априла 2018. у 4:49 ПДТ

Ницк је даље рекао да се дуго угледао на то тхе Роадхоусе Звезда и гледао своје филмове док је био млађи. Офферман никада није мислио да ће заиста имати прилику да ради са својим идолом, па је ценио тако невероватно искуство.

Гетти Имагес / Идеал Имаге

Паркови и рекреација звезда је рекао да је Еллиотт чак и бољи него што је замишљао, а његова заљубљеност се појачала када је добио прилику да пољуби Сема у образ:

... испоставило се да је он невероватна душа. И заиста смо се заљубили и постали добри пријатељи. Морао сам да га пољубим у образ неколико пута.

Гетти Имагес / Идеал Имаге

Да ли су Ницк Офферман и Сам Еллиотт најбољи броманце у историји Холливоода ? Свакако тако мислимо.

ПРОЧИТАЈТЕ И: „Прилично је гент“: Катхарине Росс дражесно се љуби и живи са Самом Еллиоттом

Популар Постс