Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу?Последње најновије вести Сестринска љубав: Да ли сте знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу? на Фабиози

Стефани Јоанне Ангелина Германотта или једноставно Лејди Гага је једна од најпознатијих холивудских звезда широм света. Позната је по свом певачком таленту, екстравагантном и провокативном раду, визуелним експериментима и бизарним одећама.

Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која највише личи на њу? Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која највише личи на њу? Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу Сестра која највише личи на њу?геттиимагес

ПРОЧИТАЈТЕ И: „Оох Ла Ла“: Сам Еллиотт једва је држао равно лице док је рецитовао песме Лади Гаге својим дубоким маслачастим гласом

Међутим, мало људи зна за њено породично порекло . Док цела земаљска кугла упире поглед у Покер Фаце хитмакер, има млађу сестру Натали Германотта. Изгледају прилично блиски једни другима.

Лејди Гага је породична жена и не може да замисли себе без рођака. Дакле, заронимо у њене породичне корене. Наиме, животни век њене сестре!

Натали

Нема срамоте што ништа нисам чуо о сестри Лејди Гаге. Могли сте је видети у музичком клипу Телефон , где је имала малу, али спектакуларну улогу у затворској ћелији, са 17 година.Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу? Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу?геттиимагес

За разлику од старијег брата и сестре, 26-годишња Натали Германотта држи се ниског профила и конзервативно скрива своје поступке. Међутим, она се бави модом и студирала је на Парсонс Сцхоол оф Десигн. Лејди Гага је неколико пута носила своје модне хаљине.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Перната афера: Цате Бланцхетт и Лади Гага окрећу главу на Међународном филмском фестивалу у Венецији

Иако Натали понекад смета каријера Лејди Гаге из неких разлога, она је увек уз сестру, како у професионалном, тако и у личном животу.

Идемо даље!

Иако неки људи можда не виде ову сличност, Стефани и Натали су лоокаликес. Имају сличне опште карактеристике, као што су шиљасти нос, облик лица и усне средње величине, наследила њихова мајка .

Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу? Сестринска љубав: Јесте ли знали да Лади Гага има млађу сестру која углавном личи на њу?геттиимагес

Заиста, 26-годишња Натали лети испод радара: У Лади Лади Гаги допринела је много више него што бисмо могли помислити. Осим костима за своје концерте, млада понекад инспирише старију сестру за разне представе, потезе и друге креативне идеје.

Фасхиониста и дизајнерка каже да је тешко задржати срце под рукавом о свом животу када је њена сестра легендарна Звезда је рођена персона, али блискост и љубав браће и сестара много је јача од било чега другог.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Гагина бака није могла задржати сузе када је из Оскара сазнала да је њена вољена унука силована!

Популар Постс