Сцотт Бакула мрзи што је његов први брак уништен његовом каријером, па је сада научио да породицу ставља на прво место- Сцотт Бакула мрзи што је његов први брак уништен његовом каријером, па је сада научио да породицу ставља на прво место - Целебс - Фабиоса

Сцотт Бакула је један од најуспешнијих телевизијских глумаца који и данас ради. Прво је стигао на плаве екране као водећи у хит хит драмским серијама Скок (1989). Уживао је у успеху емисије пет сезона, након чега је провео деведесете покушавајући различите улоге у филмовима и разним ТВ емисијама.НЦИС: Нев Орлеанс (2014) / ЦБС Телевисион Студиос

ПРОЧИТАЈТЕ И: Бивши пар 'Ит', Марк Хармон и Пам Давбер, деле своју формулу за склапање брака у Холивуду

63-годишњи глумац је даље осигурао статус свог имена домаћинством добивши улогу у научнофантастичним ТВ серијама Стар Трек: Ентерприсе (2001), која је трајала четири сезоне.

Сада можемо уживати у гледању Бакуле у току НЦИС: Нев Орлеанс (2014), која је стекла велику базу обожавалаца и сада креће у пету сезону.НЦИС: Нев Орлеанс (2014) / ЦБС Телевисион Студиос

Али стални рад на телевизији захтева већину глумачког времена, а Сцотт Бакула то је научио из прве руке.Проналажење савршене равнотеже

За време Бакуле радећи на Скок , био је ожењен првом супругом Кристом Нојман. Развели су се 1995. године, а глумац је рекао да је схватио да се њихов брак окончао због његовог сталног рада.

У интервјуу за ЉУДИ , Скот је приметио да јесте 'једва икад код куће' и сломљено искуство распадајућег брака остало му је дуги низ година.

НЦИС: Нев Орлеанс (2014) / ЦБС Телевисион Студиос

Када је Бакула упознао своју другу супругу, Челси Филд, знао је да мора да се жртвује за каријеру да би провео време са породицом. Рекао је:

У уговору сам ставио да ћу то радити сваке среде у 6, како бих могао бити код куће на вечери. И нашао сам времена да тренирам фудбалске и бејзбол екипе мојих синова.

НЦИС: Нев Орлеанс (2014) / ЦБС Телевисион Студиос

ПРОЧИТАЈТЕ И: 'НЦИС: Нев Орлеанс' Сезона 5 ће додати нови узбудљиви лик након што се опрости од Соње Перци

Глумац има двоје деце, Цоди и Цхелси, из првог брака, а два сина Овен и Вил дели са Цхелсеи Фиелд.

Комбиновање активног посла и личног живота није лако, али Скот и Челси чине да то успе.

Трудимо се да останемо присутни у вези. Челси је невероватно присутан и научио ме много о везама и духовности. Осјећам се невероватно срећно што имам каријеру и породицу којом се бавим.

геттиимагес

Родитељи који раде

Бакулина супруга, Цхелсеи Фиелд, такође је глумица. Глумила је у бројним годинама током 80-их и 90-их, али данас то полако узима.

Фиелд се повремено појављује у самосталним епизодама разних ТВ емисија, а понекад чак и у Сцоттовим епизодама НЦИС: Нев Орлеанс.

геттиимагес

Равнотежа у сваком аспекту живота је веома важна и чини се да су је Сцотт и Цхелсеи пронашли.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Дваине Приде Вс. Лерои Гиббс: Који је најбољи шеф НЦИС-а?

Породица
Популар Постс