Месечев знак Стрелац - Месец у СтрелцуМесец у Стрелцу Месец може повећати Стрелчев оптимизам, љубав према изазовима и повећати брзину којом ум ради. Међутим, Месец је такође повезан са флуктуацијама и преокретима и може имати узнемирујући утицај када се покушавате усредсредити на детаље пројекта или важне одлуке. Утицај

Месец у Стрелцу

Месец може повећати Стрелчев оптимизам, љубав према изазовима и повећати брзину којом ум ради. Међутим, Месец је такође повезан са флуктуацијама и преокретима и може имати узнемирујући утицај када се покушавате усредсредити на детаље пројекта или важне одлуке. Утицај Тамног Месеца може довести Стрелца до размишљања или духовне контемплације. То такође може омогућити Стрелцу да се ослободи изазова или активности које су их одвеле изван њихових значајних капацитетаГоод Аспецт

 • Генијална, срећна природа.
 • Допадљив и дружељубив.
 • Високи стандарди поштења и личног интегритета.
 • Поуздан и поуздан.
 • Воли слободу, воли путовања
 • Срдачан и великодушан.
 • Слободно размишљање, широког ума. Интелигентно и дубоко размишљање, склоно учењу.

Лош аспект

 • Веома немиран, тешко се смирити.
 • Вандерлуст.
 • Превише идеја, недовршених пројеката.
 • Растрошно и екстравагантно.
 • Прикупља информације, али их не може користити у потпуности.
 • Случајна студија.
 • Тражи пречице до успеха.
 • Претерује.
 • Погрешно постављена великодушност.
 • Очекује превише од живота, није спреман да уложи напор потребан за успех.
 • Мооди.

Шта вам треба у животу

Потребан вам је неко ко ће вам рећи истину и увек бити искрен са вама. Тражите да будете у ситуацији у којој имате слободу и поверење.Поуке које морате научити

Морате научити како да постанете мало осетљивији и покажете толеранцију према другим људима. Познати сте по својој бруталној искрености. Ово је нешто што цените и што би вам се више допало, али постоје и други знакови које то одбацује.Оно што вам је потребно у животу да бисте се осећали сигурно

Осећате се сигурно када сте у могућности да истражујете нове идеје са другим људима и изађете напоље и забавите се. Као и када сте у стању да будете великодушни и дајете. Свиђа вам се идеја да делите са другима.

Како реагујете када се осећате угроженим од некога

Осећате се угроженим када вас неко изда, или ако се осећате превареним у нечему или од некога. Не волите да вас на било који начин ограничавају, нити волите да вас контролишу.

Како реагујете на претње против вас

Обично бисте радије побегли, а онда се директно суочите са претњом. Обично бисте радије избегли сваки сукоб. Нарочито у вези, ваша лична слобода вам је највећи приоритет. Кад се осећате као да је ова слобода спутана тамо где верујете да сте издани, нећете остати да поправите ствари.

Како изражавате своје емоције

Јупитер има снажан утицај на вас, па имате тенденцију да претерано реагујете на ствари. Аспект ватреног знака доноси страствени утицај, што указује на то да обично постоји склоност ка срећи и љутњи свих емоција. Једино што морате узети у обзир је да људима не опраштате лако њихове лажи, а када вас неко изда то сте у потпуности готови.

Компатибилност са Месецом Стрелцем

Ваш Месец Стрелац би био у највећој хармонији са:

Сунце Стрелац
(класичан показатељ компатибилности и/или брака)
Још један Месец Стрелац
посебно са истим бројем степена Стрелца као ваш Месец или близу - ово производи јаку везу.
Лео Моон Ован Месец

Ваш Месец Стрелац ће такође бити хармоничан са Месецом у:

Вага Водолија

Избегавајте, ако је могуће, Месец у доњим знаковима јер ће вероватно бити емоционалне и кућне разлике:

Близанци Девица риба

Месец Стрелац : Месец у Стрелцу подиже ствари на виши ниво. Откривате да желите да постигнете циљеве за које сматрате да су вам важни. Стално желите да истражујете шта је смисао вашег постојања у овом животу. Ви имате више принципе од других и тиме тражите религију за коју сматрате да вам одговара. Могуће је да вам је авантура претраживања важнија од постизања циља. Ништа вас не привлачи више од узбуђења авантуре. Тек касније у животу ћете се наћи у озбиљној вези јер волите своју физичку слободу и своју способност да се само препустите и забавите. Нестрпљиви сте да видите шта вам будућност нуди, али истовремено живите свој живот самоуверено и људи то знају.

У вашем детињству ваши родитељи су вам можда постављали ограничења и то би могло омести вашу унутрашњу хармонију. Због тога ћете можда открити да људи који имају другачије мишљење од вашег узрокују да имате проблема са толерисањем њиховог мишљења. Један од ваших недостатака је тај што сте склони да сањате и маштате о будућности када бисте се требали усредсредити на овде и сада. Ово су проблеми о којима је најважније водити рачуна. Једна добра ствар Стрелца је то што имате природу да будете одговорни и то ће вам помоћи да подметнете стопала и стабилизујете се у овом животу.

Следећи пост: Месец Јарац

Популар Постс