Нето вредност Рицхарда Гереа чини га једним од најбогатијих људи у Холивуду, јер за сваку улогу узима 5-10 милиона долараНето вредност Рицхарда Гереа почела је да расте након његовог култног појављивања у 'Америцан Гиголо' 1980.

Реномирани амерички глумац Рицхард Гере дефинитивно није ново име за оне који воле холивудске филмове.Рицхард ГереГетти Имагес / Идеал Имаге

Широко је познат по свом појављивању у филмовима и ТВ серијама, укључујући Официр и џентлмен , Дани неба, лепа жено, и још много тога. Стога није велико изненађење што је талентовани глумац акумулирао пуно богатства из своје глумачке каријере.

Нето вредност Рицхарда Гереа у 2019

Нето вредност Рицхарда Гереа износи око 120 милиона долара од 2019. године према Целебрити Нет Вортх-у.

Нето вредност Рицхарда Гереа почела је да цвета када је означио портретом хита „Америцан Гиголо“ 1980. Само у 2013. Гере је зарадио 82 милиона долара.Рицхард ГереИнтерсецтион (1994) / Парамоунт Пицтурес

За своје изванредне перформансе и вештине награђиван је престижним наградама попут Златног глобуса, Награде Цеха филмских глумаца, Награде за каријеру, Награде за животно дело и многих других. Што се тиче, он је освојио 24 награде и номинован је за 27 награда.Занимљиво је да глумац узима од 5 до 10 милиона долара за сваки филм.

Рицхард ГереПримал Феар (1996) / Парамоунт Пицтурес

Исто тако, извор је известио да је власник процене имовине некретнина од око 12,8 милиона долара на садашњем тржишту. Долазећи у своју колекцију луксузних аутомобила, поседује укупно 5 луксузних и раскошних аутомобила вредних око 3,2 милиона долара.

Поред своје еминентне каријере, Рицхард Гере такође зарађује од својих уговора о уручењу, уносних уговора и других послова.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Рицхард Гере (@рицхардгереоффициал) 27. фебруара 2017. у 11:20 ПСТ

Рицхард Гере и његов хуманитарни рад

Ричард се такође активно бави политичким пословима и проводи већину свог времена у хуманитарним радовима. Основао је Фондацију Гене са самосталном сврхом да се залаже за права тибетанског народа и подржава Тибетански независни покрет.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Рицхард Гере (@рицхардгереоффициал) 25. јуна 2016. стр. око 8:08 ПДТ

Штавише, главни је присталица Сурвивал Интернатионал-а и штити људска права и земље широм света.

Сигурни смо да Рицхард Гере има све да живи удобан и сретан живот са својом породицом. Гере помаже људима и труди се да свет учини бољим.

Славни кућни љубимци Познате личности Филмови Новац
Популар Постс