Редмонд О'Неал: 10 чињеница о сину Фаррах ФавцеттСин Фаррах Фавцетт, Редмонд О'Неал, за своје проблеме криви родитеље. Посетите нашу веб страницу да бисте проверили шта му се заиста догодило и где се тренутно налази.

Редмонд О.Гетти Имагес / Идеал ИмагеКао једино дете глумице Фаррах Фавцетт и глумца Риана О'Неала, Редмонд О'Неал врло добро зна шта значи бити славан из раних година. Дечак је одрастао у центру пажње, и то је дефинитивно било изазовно. Иако су се његови истакнути родитељи можда сматрали најсавршенијим холивудским паром у доба свог процвата, нажалост, већи део Редмондовог живота био је све само не савршен.

Кренимо од самог почетка. Редмонд је рођен 1985. године у Лос Анђелесу, а његово пуно име је Редмонд Јамес Фавцетт О'Неал. Можда мислите да је дете одрастало у слави и гламу заједно са својим познатим и богатим родитељима, али његово детињство, па и одрасли живот били су препуни проблема. Ево шта треба да знате о Редмонду О'Неалу.

Трагични живот Редмонда О'Неала

Његови родитељи никада нису били венчани

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Фаррах Фавцетт Фоундатион (@фаррахфавцеттфн) 31. јануара 2020. у 09:20 ПСТ

Иако су Фаррах Фавцетт и Риан О'Неал били заједно током скоро тридесет година, никада нису били у браку. У свом интервјуу за Вашар таштине, Риан О'Неал је рекао:Никада то стварно нисмо разматрали. Нисмо желели да радимо оно што су други људи желели од нас. Ми смо били побуњеници. Али сада бих то учинио за секунду - ако бих могао да је натерам да се пробуди довољно дуго. Наш син би то волео.

Редмонд није једино дете за Риана О'Неала

Редмонд је можда био Фаррах и Рианово једино дете, али има полубрат и сестру с очеве стране. Риан О'Неал је из своја два претходна брака имао троје деце. Глумац је са првом супругом Јоанном Мооре дочекао двоје деце, Татум О'Неал и Гриффин О'Неал.Тада Риан дели Патрицка О'Неала са његовом другом супругом Леигх Таилор-Иоунгс. Према наводима, односи у њиховој широј породици били су бурни током година Вашар таштине. Црвена је најмлађа од деце.

Редмонд је кренуо стопама својих родитеља

Редмонд О.Гетти Имагес / Идеал Имаге

Ред је глумац попут својих родитеља, али већина његових пројеката била је као глумац. Листа његових кредита укључује Храбри мали тостер одлази на Марс, љубав не кошта ништа, и Јохнни Браво, према ИМДб.

Редмонд има тетоваже

Према Онлине Радар, гласовни глумац има тетоважу на левој руци. А такође има и 5052 истетовираних на образу.

Риан О'Неал није био сјајан отац за своју децу

Данас када су деца Рајана О'Нила одрасла, бивша холивудска звезда признала је да није био добар родитељ. Глумац је признао:

Ја сам безнадежан отац. Не знам зашто. Мислим да нисам требао бити отац. Погледајте само око мог посла - или су у затвору или би требали бити.

Редмонд је неколико пута ушао у рехабилитационе установе

Редмонд О.Гетти Имагес / Идеал Имаге

Редмонд је увек био бунтован. Има проблема са дрогом и супстанцама још од тинејџера.

Његов отац је рекао Вашар таштине:

Био је у 13 одвикавања. Имао је ужасан живот.

Ред је много пута покушао да се очисти, али нажалост није успео.

И Редмонд има правних проблема

Син Фаррах Фавцетт и Раиана О'Неала има импресиван криминални досије, који укључује вишеструка хапшења и оптужбе за пљачку и напад. 2018. глумац је ухапшен и оптужен за покушај убиства, пљачку и напад.

У свом интервјуу за Вашар таштине, Риан О'Неал је рекао:

Годину дана никада није изашао на улицу, јер шта год да је урадио, ухваћен је. Ухапшен је у затвору са хероином у џепу! Толико хапшења, јадни, глупи дечко!

Посетио је мајку Фаррах Фавцетт у болници пре њене смрти

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Фаррах Фавцетт Фоундатион (@фаррахфавцеттфн) 13. децембра 2019. у 07:58 ПСТ

Фаррах Фавцетт, која је умрла од аналног рака, снимила је своју битку против стравичне болести, а њени кућни видео снимци претворени су у документарац Фаррах'с Стори, која је емитовала даље НБЦ мало пре њеног умирања 2009. Редмонд се појавио у оковима када је посетио мајку на самрти вашар таштине пријављено.

Такође је био окован током њене сахране.

Фаррах Фавцетт је свог сина уписала у програм модификације понашања, али ово није помогло

Према Риану О'Неалу, Фаррах је напорно радила како би променила понашање свог сина. Ставила га је у посебан програм, јер родитељи једноставно нису могли да изађу на крај са својим проблематичним сином.

Борба је била стварна. Риан је рекао Вашар таштине:

Лежао је на поду 36 сати, одбијајући да каже да му је жао. Ово је био наш син! Али она се укључила у уметнички пројекат у музеју округа Л.А. и није желела да се врати.

Редмонд за своје бројне проблеме криви родитеље

Гласовни глумац верује да су родитељи били одговорни за све његове невоље, јер је његово животно искуство од детињства резултирало трагичним последицама. Инсистира да су његове психолошке трауме изазвале зависност.

Током свог интервјуа из затвора са Онлине Радар, Редмонд је објаснио:

Борба са мојим оцем, избацивање и живот на улици, одлазак у затвор, смештање на психијатрију, срамота све време само због тога ко су моји родитељи. Притисак који је са тим наступио покренуо је темпирану бомбу у мојој глави. Никада нисам тражио ништа од овога, нисам желео никакву пажњу. ' На несрећу Редмонда, захваљујући свим његовим невољама, све што је добивао је пажња.

Међутим, његов отац се не слаже. Риан О'Неал је рекао Вашар таштине:

Има зависности које не може да контролише; одлази на спавање у својој храни. Ово није привилеговани момак. Никада није имао новца; никада није имао аутомобил; никада није имао возачку дозволу.

Где је Редмонд О’Неал тренутно?

У септембру 2019. Редмонд О’Неал није био способан да му се суди за наводно ширење злочина прошле године, по Онлине Радар. Мора се лечити у менталној болници пре него што се суочи са кривичним делима. Након лечења и враћања менталне способности, глумац ће се вратити у судницу у Лос Ангелесу где ће преузети одговорност за своје поступке. Према Онлине Радар, налог повереника за лекове истиче у септембру 2020. године.

Веза између Редмонда О’Неала и његових родитеља увек је била бурна. Међутим, надамо се да ће Ред и његов отац у будућности наћи неки заједнички језик. Можда ће лечење менталног здравља помоћи гласовном глумцу да се промени на боље.

Познате личности
Популар Постс