Супруга Пхила Хартмана била је љубоморна на његов успех, а комичар је сматрао да се повлачи да спаси свој бракСупруга Пхила Хартмана Бринн била је толико љубоморна на његов успех да је комичар морао да нађе посао за своју супругу. Такође је размишљао да се повуче пре него што је она убије. Опширније.

Дечји свет Фил Хартмана од тада није исти трагична смрт њиховог оца . Најомиљенији амерички комичар покушао је да цени свој живот и буде захвалан за све благослове које је имао пре него што је убијен од руке своје супруге.

Пхил и Бринн Хартман венчали су се 1987. године, али његов живот се завршио када га је 11 година касније убила у сну. Патећи од зависности, Бринн си је одузела живот исте ноћи, оставивши за собом деветогодишњег сина Сеана. и шестогодишњу ћерку. Бирген.

Супруга Пхила Хартмана

Тхе СНЛ легенда је размишљао о повлачењу своје каријере која је тражила да би спасио свој проблематични брак са зависником, заједно са помагањем својој супрузи да нађу посао пошто је била љубоморна на његов успех. Међутим, Бринн је своју утеху пронашла у супстанцама, које су јој, наводно, временом чиниле насиље.Чини се да је покојни Хартман волео своју жену и покушавао да учини све што је могуће како би радио на њиховој вези. Ипак, према Бринновим пријатељима Сузан Стаднер и Схеллеи Цуртис , Бринн:

  • осећао се „заплашеним“ Филовим самопоуздањем, успехом и глобалним признањем;
  • имала је ниско самопоштовање и осећала се изгубљено у игри свог супруга;
  • подвргнут неким козметичким процедурама да би стекао самопоуздање;
  • желела је да буде „савршена супруга холивудског глумца“.Бринн Хартман је често имала испаде, а Пхил није знао шта да ради, осим што је тражио од пријатеља да се брину о својој малој деци док им се мајка не врати у нормално стање. Тхе СНЛ старина супруга била је наизглед несигурна и имала је озбиљан недостатак самоприхватања, што је резултирало толиким невољама у њиховом браку.

Деца Пхил Хартман-а

Пхил Хартман једном је признао да га је најсретније учинило то што је отац. Увек се играо са сином и ћерком и стално се шалио, баш као и на послу комичара.

Деца Бринн и Пхила Хартмана данас имају позитиван начин живота упркос ужасном догађају који мења живот. Они су стављени под притвор сестри своје мајке и њеном супругу, који су успели да подигну врло пристојне и приватне особе. Бирген је, попут њене мајке, наводно патила од проблема са злоупотребом супстанци, али се отрезнила у фебруару 2012. Њен брат Шон живи скромно, али зна се да је уметник и музичар.

Како помоћи некоме код зависности

ВериВелл Минд и Цастле Цраиг болница поделите следеће савете:

  • Очекујте потешкоће и изградите поверење.
  • Не критикујте и нудите комуникацију и подршку.
  • Не фокусирајте се на кривицу већ на емпатију.
  • Поштујте приватност жртве.
  • Подстакните здраве навике и покушајте да разговарате о методама лечења.
  • Покушајте да помогнете тражећи професионалног терапеута.

Пхил ХартманПхотограпхее.еу / Схуттерстоцк.цом

Очигледно је ужасно имати особу са озбиљним проблемима која има негативан утицај на вас и децу у домаћинству. Живот Пхила Хартмана био је просперитетан и легендаран, али истовремено сложен и застрашујући. Његова деца, Бирген и Сеан, нису иста и њихови животи ће увек бити испуњени тим хорором пре деценија. Међутим, ако имате некога са истим проблемима, понудите руку ако је могуће.

Деца славних Парови славних Односи Скандал славних
Популар Постс