Још један ратник дојке! Јиллиан Барберие потврђује болест: 'Рак је срање ... пожели ми пуно'Најновије вести Још један ратник дојке! Јиллиан Барберие потврдила болест: 'Рак је срање ... пожели ми пуно' на Фабиоси

Рак је болест број 1 широм света. Много жена болују од рака дојке: неки преживе, неки - не. Али то не значи да би требали престати да се боре свом снагом!'Историјска позадина

Јиллиан Барберие је канадска глумица, новинарка, ТВ водитељица и радио-водитељка у Средином дана ЛА.

Детињство Барберие није био најбољи. Убрзо након њеног рођења, родитељи су је напустили и дали на усвајање. Међутим, током читавог живота Барберие се трудила да буде јака и оствари своје амбиције и циљеве.

Још један ратник дојке! Јиллиан Барберие потврђује болест:геттиимагес

ПРОЧИТАЈТЕ И: „Ипак ... борим се“: Сханнен Дохерти дели своја осећања након реконструктивне хирургије дојкеПосле првог неуспешног брака са бејзбол играчем Бретом Барберијем (1996-2002), одлучила је да себи да другу прилику да воли и да буде вољена и везала је чвор са морским снајпером Грантом Реинолдсом 2006. године.

Још један ратник дојке! Јиллиан Барберие потврђује болест:геттиимагесИмали су двоје прелепе деце - Руби Равен Реинолдс и Роццо Рио Реинолдс. Нажалост, веза је ударила о стене, а пар се развео 2014. Сада је Јиллиан самохрана мама двоје деце.

О раку, још увек постојиш?

Америчка глумица рођена у Канади објавила је у уторак о својој медицинској анализи путем Твитера. Признала је да има рак дојке и планира озбиљан третман за победу над болешћу.

Рак је срање и јебати рак и све те добре ствари.

Иако се Јиллиан бојала рећи својој деци о томе, они су то прилично добро прихватили и бринуло их је једно - ако то могу да улове као вирус, знате?

ПРОЧИТАЈТЕ И: Битка против рака дојке Схирлеи Темпле: Како је пребродила болест и постала пионирски адвокат

Нека јој Бог помогне да што пре превлада рак дојке!

Суштинска подршка

Јиллиан Барберие је позната жена у САД-у и несумњиво је да је пуно обожавалаца и пријатеља пожурило да је подржи и подели емоције током њеног изазовног путовања.

Желимо пуно среће, Јиллиан! Надам се да ћете се поправити и постати један од истакнутих преживелих од рака дојке!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Серена Виллиамс иде у топлесе у моћном видеу како би подигла свест о раку дојке

Популар Постс