Нови видео Силвестера Сталонеа оставља људе збуњеним: „Шта није у реду са његовим лицем?“Глумац Силвестер Сталлоне изазива велику пометњу на мрежи захваљујући новом видео снимку и слици на којој изгледа прилично. Људи имају много теорија, али углавном су обожаваоци једноставно збуњени.

Лице Силвестера Сталонеа постало је тема разговора у последње време. Да ли људи претјерују или заиста постоји нешто због чега треба бринути?Промене у његовом изгледу

У 73. години разумљиво је да се Силвестеров изглед лица знатно променио. Легендарни глумац већ деценијама краси наше ТВ екране и сигурно је прешао дугачак пут од свог Роцки дана.

Нови видео Силвестера Сталонеа оставља људе збуњеним:Гетти Имагес / Идеал Имаге

Иако Силвестер, звани Сли, није тачно потврдио или негирао да је на лицу урадио нешто, постоје они који верују да јесте. Међу њима је и пластични хирург др Адам Хамаваи који је рекао Цлосер Веекли да је веровао да је глумац сигурно подлегао капке и подигао обрве као начин да лице остане младалачко. Међутим, Хамаваи је сматрао да ове врсте поступака често „мушкарцима изгледају неугодно“.

Навијачи су забринути

Било је пуно реакција након рекламе Силвестера Сталлонеа Супер Бовл. Глумац се придружио другим познатим људима за оглас на Фацебоок групама и фанови су били прилично збуњени.Сли-ов тренутак се приближио крају видеа и иако је његов изглед био само неколико секунди, није пропуштен. И људи су имали много тога да кажу.Многи корисници друштвених мрежа објавили су коментаре где су изразили свој шок због глумчевог лица.

Неки, попут Хамаваиа, претпостављали су да изгледа посебно необично због козметичких поступака које је учинио на лицу.

Генерално, било је пуно питања која су се углавном вртела око тога зашто је изгледао онако како је изгледао.

Слика глумца који проводи време са ћеркама такође је изазвала сличну реакцију

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Цлосер Веекли (@цлосервеекли) 3. фебруара 2020. у 13:31 ПСТ

@ гиантсмама4еваар је желео да зна:

Шта му је с лицем. Превише пунила.

Посвећеност кондицији

Без обзира на старење, Силвестер Сталоне остаје фокусиран на кондицији.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Сли Сталлоне (@оффициалслисталлоне) 1. маја 2019. у 12:00 ПДТ

Када је реч о овом подручју, он не дозвољава да га године спутавају.

  • Открио је фитнес експерт Гуннар Петерсон МенсЈоурнал да Силвестер ужива у извлачењу и често удара у теретану четири пута недељно по сат времена.
  • Гуннар је такође потврдио глумчеву љубав према боксу и одлучност да одржи своју атлетику.
  • Према Борнтоворкоут , Силвестер Сталлоне-ов тренинг у теретани обично се фокусира на подлактице и рамена.
Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Сли Сталлоне (@оффициалслисталлоне) дана 26. новембра 2018. у 02:04 ПСТ

Не можемо са сигурношћу рећи да Слиин изглед има везе са лифтингом лица или другим процедурама. И док је радозналост навијача разумљива, ипак је боље бити љубазан. Чињеница остаје да се људи мењају како старе, а ту се мало шта може учинити. Боља идеја је да се усредсредите на Сли-ове импресивне таленте и посвећеност његовом здрављу. Све док је јак и здрав, нема разлога за забринутост.

Познате личности
Популар Постс