Модел Пикее Фок уклонио је на десетине операција и 6 ребара како би изгледао као лик Дизнијевог цртаног филма- Модел Пикее Фок уклонио је на десетине операција и 6 ребара како би изгледао попут лика из Дизнијевог цртаног филма - Познате особе - Фабиоса

Са све већом популарношћу пластичних операција, поставља се једно питање: зашто их људи уопште добијају? Неки се подвргавају операцији због незгода или здравствених разлога. Многи јој прибегавају како би побољшали самопоуздање и изгледали боље, млађе и виткије. А други само желе да изгледају као неко други.Узмимо, на пример, Пикее Фок. 28-годишњак је постао интернетска сензација након што је прошао десетине операција како би изгледао као цртани филм! Некадашњег електричара надахњују такви ликови као Аурора из ' Успавана лепотица 'и Јессица Раббит :

Ти цртани ликови представљају идеализацију женског тела. Желим да имам малени струк, стражњицу, велике сисе, велике очи и заиста лепо лице.

Да ли јој личи?Да би остварила свој сан, манекенки је уклоњено шест доњих ребара, што је неповратна операција која се ретко изводи у козметичке сврхе. И она не намерава да се заустави на томе.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Мицхаел Јацксон: Трагична прича о зависности од лица краља попа и зависности од пластичне хирургијеПикее на крају жели да се спусти до појаса од 14 инча. Због тога свакодневно носи стезнике и вежба најмање 4 сата дневно.

У ствари, уклањање ребара може имати негативне последице, јер унутрашњи органи жене, попут јетре, више немају природну заштиту. Али Пикее се тога не плаши :

Не бринем се јер сада имам свој стезник као вештачки ребар и носим га 24/7.

Још нешто?

Фок је имао и неке друге операције, укључујући ринопластике, повећање груди и липосукцију. Оперисала је капке и одлучила се за филере који би јој напухали усне и образе. И није изненађење што је на то потрошила хиљаде долара.

Није једина

Друга жена, Кристина Бутел , жели да изгледа као карикатура коју је добила на одмору када је имала 15 година. За то је подвргнута 2 носа, 5 сиса и безброј пунила, ињекција и ботокса.

Јутрос / ИоуТубе

Да ли је њихов изглед вредан труда и новца?

ПРОЧИТАЈТЕ И: Постизање козметичких снова: Жена троши хиљаде да изгледа као тинејџерска празнична карикатура

Уметност
Популар Постс