Мел Гибсон је могао бити најбогатији глумац на свету, али његова бивша супруга узела је половину новца након разводаМел Гибсон и његова прва супруга Робин Мооре развели су се након што су 26 година провели упоредо. Глумац би могао да постане најбогатија звезда на свету, али његов бивши партнер узео је половину његове имовине. Зашто?

Вероватно нема никога ко није чуо за Мел Гибсон. Толико је популаран широм света да је тешко живети а да не чујете његово име и не знате његов огроман пут до славе.Поред тога, нето вредност Мела Гибсона је заиста импресивна и он је једна од најбогатијих познатих личности у Универзуму. Према проценама 2019. године, глумачко богатство је око 425 милиона долара, што га чини најистакнутијим глумцима свих времена.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Мел Гибсон (@мелгибсон_фанпаге) 28. септембра 2019. у 12:47 ПДТ

Прва супруга Мела Гибсона

Нето вредност Мела Гибсона била је 850 милиона долара, али после развод од његове прве жене, Робин Мооре, узела јој је половину.

Дана 24. децембра 2011. године Побеснели макс звезда је финализирала свој јавни развод са Робин Мооре. Према правним извештајима , под државом Калифорнија, бивша супруга Мела Гибсона имала је право на половину његове имовине пошто још 1980. нису потписали предбрачни уговор када су се венчали.

Пар је био у браку 26 година брака, али пет година пре развода раздвојили су се када је Гибсон задржан због вожње под утицајем у Малибуу. Иако је Робин Мооре поднео захтев за развод, изјавивши „непомирљиве разлике“ у априлу 2009. године, након што је јавно иступио са трудном Оксаном Григориевом, са којом сада има ћерку.

Девојчица је додатно дете за Мел откако га је имао седморо деце са првом женом.

Најбогатија је славна Опрах Винфреи, чије се богатство процењује на 2,4 милијарде долара. Ипак, нето вредност Мела Гибсона је такође импресивна, јер је он на топ 10 листи најбогатијих глумаца на свету.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Мел Гибсон (@мелгибсон_фанпаге) дана 16. јула 2019. у 08:37 ПДТ

Шта мислите о првој жени Мела Гибсона? Да ли је Робин Мооре имала право да узме половину своје имовине након развода? Додуше, холивудски глумац је помало контроверзан и проблематичан, одузимао је пола богатства? Заиста има среће, ха!

Парови славних Породични проблеми Скандал славних Забава ТВ
Популар Постс