Љубавна прича Јеффа Голдблума и његове жене чини нас несвестицама, упркос њиховој 30-годишњој разлици- Љубавна прича о Јеффу Голдблум-у и његовој супрузи чини нас несвестицама, упркос њиховом 30-годишњем размаку - Целебс - Фабиоса

Јефф Голдблум је холивудски тешкаш, који је глумио у неким филмовима са највећом зарадом свих времена. Најпознатији је по улогама у Лет (1986), Јурски парк (1993), Дан независности (1996), а сада треба да понови своју улогу доктора Иана Малцолма у предстојећем Јурассиц Ворлд: Фаллен Кингдом (2018).

Његов лични живот био је подједнако богат догађајима као и његова филмска каријера. Голдблум , који се два пута женио 80-их година, прекидао је заснивање породице до 2014. године, када се скрасио са Емилие Ливингстон.

Старост је само број, љубав је бесконачна

Сада 65-годишњи Голдблум упознао је своју супругу Емилие (35) још 2011. Јефф у почетку није много делио о својој новој романси, али када је пар везао чвор 2014. године, познати глумац није могао да престане да дели своју срећу са свет.

ПРОЧИТАЈТЕ И: У својој 63 години изгледа боље од нововенчаних холивудских глумаца. Да ли је све у вези са јогом?

геттиимагесЕмилие Ливингстон је била канадска гимнастичарка, а чак се такмичила и на Летњим олимпијским играма 2000. године. Данас ради као тело дупла за многе познате глумице. Њени наступи укључују Ла Ла Ланд (2016) и Валеријан и град хиљаду планета (2017).

геттиимагесНакон што је озваничио њихову везу, Голдблум није могао да престане да прича о својој прелепој жени, говорећи колико је срећан и како сви његови пријатељи и породица обожавају Емилие.

2015. године срећни пар је дочекао свог сина Цхарлие Оцеан-а, који је рођен 4. јула, што је одушевило Јеффа.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Глумци старији од 60 година, али и даље мртви прелепи

Њихова љубав је и даље давала, а Ливингстон им је 2017. године родио ћерку Ривер Јое.

Голдблум се никада не умара причајући о својој породици и колико су заљубљени он и Емилие заједно.

Његова деца су његов благослов

Упркос ужурбаној каријери и Џефовој старост , врло је пажљив отац. Голдблум каже да веома ужива у дружењу са својом децом.

У доби од 65 година ништа не сме да вас учини млађима и живљима од пар енергичних малишана.

Не могу да верујем да је прошла већ недеља! Ривер Јое Голдблум рођен је 7.4.17. У 8:53 сати. Цхарлие Оцеан је тако драг и брижан старији брат. Не можемо бити срећнији !!! @јеффголдблум је наша стена и наставља да буде изузетно љубазан и страствен отац! Волите моје момке !!!

Пост би Емилие Голдблум (@емилиеголдблум) 14. априла 2017. у 10:25 ПДТ

Захвално за моју породицу! Срећна захвалност свима! ????

Пост би Емилие Голдблум (@емилиеголдблум) 23. новембра 2017. у 8:23 ПСТ

Моји Цали момци! ???????????? Зима у Калифорнији!

Пост би Емилие Голдблум (@емилиеголдблум) 18. јануара 2018. у 9:45 ПСТ

У међувремену, не можемо да се не осећамо тако срећно због ове лепе породице која воли.

ПРОЧИТАЈТЕ И: 29-годишња кћи Ранцхера Тома Селлецка је пљувачка слика његове супруге Јиллие Мацк

Љубавна прича
Популар Постс