Кћери близанке Лисе Марие Преслеи огољавале су Елвиса како одрастајуЛиса Марие Преслеи је позната по многим гласинама и скандалима око њеног имена. Међутим, постоји једна њена страна коју многи не виде - мајка која се љуби.

Лиса Марие Преслеи је позната по многим гласинама и скандалима око њеног имена. Међутим, постоји једна њена страна коју многи не виде - мајка која се љуби. Лиса Марие родила је девојчице близанце у октобру 2008.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Рилеи Кеоугх (@рилеикеоугх) 7. октобра 2017. у 08:20 ПДТ

Бити мајка

Она и њен бивши супруг, музичар Мицхаел Лоцквоод, назвали су своје прелепе ћерке Харпер Вивиенне Анн Лоцквоод и Финлеи Аарон Лове Лоцквоод.

Очигледно је да су девојчице наследиле најбоље особине својих талентованих родитеља, али не можемо а да не приметимо колико изгледају као њихов легендарни деда, Елвис Преслеи.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Лиса Марие Преслеи (@лисампреслеи) 20. јуна 2018. у 6:01 ПДТЛепе младе даме

Харпер и Финлеи су још увек прилично млади, али када погледамо њихова преслатка лица, дефинитивно видимо неку сличност са Елвисом Преслеием.

Оно што са сигурношћу можемо рећи је да ће се прелепе девојке у будућности сигурно бавити неким моделингом са тако упечатљивим изгледом.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Лиса Марие Преслеи (@лисампреслеи) 20. јуна 2019. у 3:34 ПДТ

Такође би могли следити стопе својих родитеља и освојити музичку индустрију јер им музика сигурно тече у крви.

Лиса Марие заправо има четворо деце и каже да су јој деца главна сврха у животу. Из брака са првим супругом, такође музичаром Даннијем Кеоугхом, има још двоје деце. Чини се да Преслеи има типа, зар не?

Лиса Марие и Данни имају ћерку, Даниелле Рилеи, и сина Бењамина. Иако је Преслеи-јев живот био испуњен драмом и потешкоћама, она тврди да су њена 4 детета „разлог због којег је жива“.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Лиса Марие Преслеи (@лисампреслеи) 11. октобра 2018. у 10:55 ПДТ

Њено најстарије дете помогло јој је да прође кроз тешка времена и сада је посвећена томе да им живот учини што срећнијим. Деца Лисе Марие су прелепа и срећна што имају тако брижну маму! И тешко је не сложити се с чињеницом да ћерке близанке више одражавају Елвиса како одрастају.

Познате личности
Популар Постс