Лавови Датуми, особине и другоСве што сте икада требали знати о хороскопском знаку Лава Опћенито је много суптилније од Овна, али ипак ватрено и задужено за ситуације. Више воли да следи. Амбициозан и веома поносан, и врло лако може постати надмоћан и арогантан ако се не провери. Обично су креативни на различите начине, глумећи можда најочигледније најочитију представу овога. Као и код Овна (и Стрелца), Лавови могу бити врло отворени, понекад и превише. Они деле одређене атрибуте са земаљским знаком Бик онолико колико ће често успети само најбољи: знам за неке

Генерално много суптилнији од Овна, али ипак ватрени и задужен за ситуације. Више воли да следи. Амбициозан и веома поносан, и врло лако може постати надмоћан и арогантан ако се не провери. Обично су креативни на различите начине, глумећи можда најочигледније најочитију представу овога. Као и код Овна (и Стрелца), Лавови могу бити врло отворени, понекад и превише. Они деле одређене особине са земаљским знаком Бик онолико колико ће често успети само најбоље: Знам за неке људе који имају Сунце у једном од ових знакова, а Месец у другом, и заиста су врло материјалистички људи. Лавови су, међутим, често великодушни, али то једноставно може остати у центру пажње - девет од десет то су већ и били. Успевају у пажњи, признању и похвалама других, па стога ризикују да постану умишљени. У најмању руку они су романтични људи великог срца.

Шта ћете научити:

Лавови датуми: (рођен 32. јула - 22. августа)

Постављање: 5. хороскопски знак
Дом којим влада: 5. кућа: Кућа задовољства
Сазвежђе: Лео
Елемент: Ватра
Квалитет: Фикед
Симбол: Лав
Владајућа планета: Сун
Штета: Уран (модеран)/ Сатурн
Узвишење: Нептун / Плутон (модерно/оспоравано)
Пасти: Ниједан
Мушко женски: Мушки
Кључне речи : Хоћу
Ми Плеасурес : Бити главни
Моји болови: НИСУ главни
Квалитети : Племенит, поносан, великодушан, поштен
О чему Лавови мисле себе : Морам да радим боље од других
Шта други мисле о Лавовима: Долази славна личност
Део бројача кинеских хороскопских знакова: Мајмун

О Лаву

Лео је пети знак зодијака, а симболизује га Лав, који представља ову врсту карактеристично поносне, импресивне и краљевске природе. Лав симбол или глиф представља Лавову гриву, или лављи реп, као и круну Сунца, који су знакови који владају планетом. Сунце је у Лаву од око 23. јула до око 22. августа сваке године. Лав је класификован као позитиван поларитет (експресиван и спонтан), ватреног елемента (ватрен, оштар, енергичан и асертиван) и фиксног квалитета (интензиван, постојан и отпоран на промене).

Лав показује снажан, импресиван, самопоуздан, креативан и радостан став, са поривом према ауторитету. Карактеристичан тип Лава је великодушан, срдачан, ентузијастичан, достојанствен и широкогруд. Лео воли да води и да се организује, и да ради ствари на велики начин, и обично се не може оптерећивати детаљима. Лав је често прилично драматичан и увек жели самоизражавање, чак до тачке да се покаже. Типични Лав је природни шоумен и ужива у томе што има пуну меру признања и дивљења. Лав је често најсрећнији када му се стави на располагање велика шема, и обично је врло самоуверен. Лавовски сунчани распоред дозвољава му да буде искрен, отворен и врло директан. У природи Лава постоји одређени сукоб између активног елемента ватре с једне стране и статичког фиксног квалитета с друге стране.Важно је да Лав контролише свој велики осећај поноса и ауторитета и да не намеће те квалитете другима на надмоћан или доминантан начин. Лав егу је потребно стално јачање и одобравање и уважавање ваших пријатеља и следбеника. Лав стога мора да пази да његов иначе изванредно импресиван и ауторитативан начин не постане једноставно умишљен, подложан ласкању или помпезан и снобовски. Неинтегрисани израз Лавовог начина може се претворити у аутократске, нетолерантне, самопроцењивачке, покровитељске или бомбастичне начине. Лав може бесплатно да циља само да надмаши или надмаши друге, и често мора да научи како да се смеје себи и да цени осећај понизности или сентименталности.

Лавов животни пут

Ви сте заиста извођачи Зодијака, великодушни, креативно изражајни, магнетични, шармантни, одани, самоуверени, пуни љубави, љубазни и способни да уђете у своје унутрашње дете и комуницирате са децом на њиховом нивоу. Достојанствени сте, разиграни, весели и спонтани.Међутим, када негативно користите енергије свог знака, можда ћете бити превише драматични, сами захтевати сву пажњу, нетолерантни, доминантни, себични и затворени. Такође можете бити арогантни, охоли, нападни, шефови и имати миљу висок его, заједно са поносом. Често траже признање и одобрење од других.

Сјајни сте у одабиру да радите ствари које вам пружају широк простор за креативност, организовање и вођство. Иако се споља можете чинити снажним, изнутра сте веома осетљиви и ваша осећања се лако повређују.

У најбољем случају сте љубазни, весели, оптимистични и на вас се може рачунати да ћете унети радост и сунце у животе људи око вас. Изузетно сте великодушни. Новац вам само клизи кроз прсте и често немате појма где је нестао.

Опћенито снажни, енергични типови, с времена на вријеме помало снажни и могу бити прилично немилосрдни и конкурентни, требају побиједити, а ако мислите да нисте, једноставно не желите играти игру.

Лавово срце често је искључено из ваше сексуалне енергије, осећајући сексуалност, али не осећајући праву љубав према својим партнерима. Љубав овде може бити проблем. Морате научити прихватити да вас други може вољети због себе, а не због онога што имате или представљате. Једноставно прихватите да вас други може волети због онога што јесте.

Главна животна лекција:- Мора да научи да прихвата љубав и да буде вољен у целини. И да се научи понизности.

Воли:- Бити шеф, организовање, ентузијазам, драма на сцени.

Мрзи:- бити игнорисан, бити надређен, досадни пријатељи, бити под пасом и губити.

Здравствени проблеми:- Срце, горњи део леђа и кичма. Срчани удари су најчешћи међу вама, Лавови, јер имате потешкоћа у приступу љубавном осећању у свом срцу, према себи и другима око себе, због ваше контроле засноване на егу. Негативни его блокира љубавни ток. Наравно, то је обично несвесно.

Каријере:- Глумци, војсковође, креативан рад са децом, јер то онда омогућава да унутрашње дете у вама изађе.

Читам

Симбол Зодијака Лав

Зодијачки симбол Лава представља поносног лава. Слично томе, Лавови често имају потпуни осећај краљевског поверења у њих, баш као и краљ џунгле.

Овај зодијачки симбол је представник лавовске гриве. Слично, многи Лавови често имају косу која подсећа на лавову гриву, без обзира на пол особе.

Усправљени Лав зодијачки симбол такође представља дубоку унутрашњу веру и самопоуздање које Лавови често поседују. Ово је особина која их често води кроз нека од најтежих периода у животу, али Лавове такође може одвести на нижи пут ако си дозволе да постану превише самоуверени.

Лавови обично имају топао и великодушан дух који жуди да шири љубав и радост где год да пођу.

Увијени део симбола хороскопског Лава представља благо замахујући реп моћног лава који подсећа Лавове да не буду претерано ревносни у потрази за најбољим. Уместо тога, Лавови се подсећају да су постојани, уравнотежени и да теку попут лаког замаха лавовог репа.

Овај знак зодијака такође представља две половине људског срца над којима Лав влада. То указује на то да су то обично људи који воле и имају велико срце.

То такође указује на то да се морају побринути да се не труде превише и да не буду превише под стресом због живота, јер касније у животу могу бити склони срчаним проблемима.

Овај симбол зодијака представља Лавову највишу истину која шири њихов заразни ентузијазам, љубав, самопоуздање и радост на оне око себе, чинећи свет много бољим местом.

Лав Личност и особине

Страствени су и уживају у центру пажње и очекују да их људи природно примећују и прилазе им. Ако не добију пажњу коју сматрају да заслужују, могу бити веома преосетљиви и узнемирени.

Лавови су рођени да владају и осећају да су им пријатељи и породица одани поданици. Они су јаке воље, доминантни, независни и најекстровертиранији од свих хороскопских знакова. Попут златних зрака које Сунце одаје Лаву, они имају привлачност, шарм и самопоуздање, они су најбољи на водећим позицијама. У Лаву нема ништа компликовано са њиховим алтруистичким, љубавним и брижним маниром. Они не злоупотребљавају моћ и сматрају да је њихово право да владају над народом.

Ако су Лавови сумњичави и љубоморни на некога, понекад нису изнад тога да показују ароганцију, презирну супериорност и нетолеранцију према онима за које сматрају да су испод њих, али то је за њих обично прилично ретко.

Лавови воле живот; воле да се забављају; воле музику, позориште, драму и забаву. Са својим драмским духом, многи Лавови постају звезде на сцени и екрану. Лавови не воле да им се управља, више воле да буду на позицији ауторитета и доносе одлуке, међутим, радије би оставили мање детаље другима. Они су одлични надзорници и менаџери и раде ствари великих размера.

Лавови воле да поклањају пријатеље и породицу из чисте радости гледајући какво задовољство то доноси. Веома су великодушни и ако не буду опрезни, могу пасти у дугове. Желе да стекну богатство само да би помогли другима. Они нису себични или безобразни јер им је новац нешто што би требало да донесе задовољство и срећу.

Лавови су у својим односима искрени, лојални, поштени и веома поверљиви. Одлични су и отворени и држе високе моралне стандарде и очекују да ће и други бити исти. За оне које воле учиниће све за њих, али ако их изневере, постају изузетно разочарани и разочарани. Њихов сексуални нагон је интензиван, а привлачност према супротном полу толико јака да би могли постати разуздани и разуздани, али су ватрени и ватрени према онима које воле.

Они ће се најчешће понашати као заштитници подређених због њиховог љубазног и брижног става.

лавовске особине

Познати лавови мушкарци/ познате жене лавови

Лав угледне личности мушко

Неке од најпопуларнијих мушких познатих личности које припадају Леу су Цхрис Хемсвортх, Бен Аффлецк, Антонио Бандерас, Роберт Редфорд, Мартин Схеен, Арнолд Сцхварзенеггер, Веслеи Снипес, Јое Јонас, Мицк Јаггер, Сам Вортхингтон, Барацк Обама, Марк Саллинг и Роберт Де Ниро.

Лав угледне личности жене

Неке од славних личности које спадају у категорију Лавових звезда су Мадонна, Јеннифер Лопез, Цхарлизе Тхерон, Анна Пакуин, Сандра Буллоцк, Лиса Кудров, Селена Гомез, Ами Адамс, Халле Берри, Кате Бецкинсале, Сандра Буллоцк, Хилари Сванк, ЈК Ровлинг и Гери Халливелл.

Сазвежђе Лава

Пето сазвежђе, Лав Лав, лежи далеко од галаксије Млечни пут. Када погледамо објекте у Лаву, видимо објекте који су удаљени 20 до 30 милиона светлосних година. Сунце пролази кроз Лава од средине августа до средине септембра.

Митологија

Митологија иза Лава Лава почиње тако што је Зеус доделио Херкулу први од 12 задатака: да убије Лава који је престравио град Немеју. Лавова кожа није могла бити пробијена ни стрелом ни тољагом, међутим Херкулес је с лакоћом прошао кроз овај задатак задавивши Лава голим рукама. Херкул је тада узео Лавову кожу као огртач који га је служио великој заштити. У знак сећања на ову битку, краљ Зевс је поставио Лава међу звезде како би вечито симболизовао изазове краљевања.

Лео Децанс, 1., 2. и 3.

Лео Децанс

ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Популар Постс