Катхие Лее Гиффорд о болу након што је сазнала да ју је покојни супруг преварио са стјуардесомКада је Глобе водио причу о Гиффордовом дводневном хотелском састанку са стјуардесом Сузен Јохнсон, која је такође била удата, фудбалер је то одлучно демантовао.

Када се Катхие Лее удала за Франка Гиффорда, њихов живот је звучао као право савршенство. Пар је одгајао двоје дивне деце и изгледао је срећније него икад.

Чини се да чак ни њихова разлика у старости од 23 године није проблем. Међутим, једна грешка готово им је уништила идилични брак.

Једног дана, Глобе таблоид је почео да тврди да је Франк преварио Катхие Лее са ожењеном стјуардесом.Франк је то негирао што је снажније могао

Када Глобе водио причу о Гиффордовом дводневном хотелском састанку са стјуардесом Сузен Јохнсон, која је такође била удата, фудбалер је то одлучно демантовао.Франк је стално понављао да је све то била лаж његове супруге и остатка света све док таблоид није објавио фотографије и транскрипт са видео снимка који приказује Гиффордове „састанке“ са Јохнсон-ом.

Кад се истина показала, Катхие Лее је дала званичну изјаву, рекавши:

Ово искуство било је болно за нас као и за било који други пар. Међутим, проћи ћемо кроз ово заједно. Молимо да се наша приватност поштује у овом тешком тренутку.

Звучи као најопштији образац икад, али можемо бити сигурни да је то искуство заиста било болно.

Али Катхие Лее је опростила свом мужу

Временом је ТВ водитељка успела да нађе опроштај у свом срцу. Открила је да је, иако је њихов брак заувек промењен, научила како се поново заљубити у свог супруга.

Катхие Лее је рекла:

Не постоји магична формула. Остали смо код куће, остали смо у Божјој речи. Остали смо у кревету ... Најбоља ствар на свету је када неко заиста тражи опроштај.

Касније је рекла да је успела да остави неизмерну емоционалну бол због преваре у прошлости и да започне са Франком углавном због деце пара.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Катхие Лее Гиффорд (@катхиелгиффорд) 22. марта 2019. у 10:11 ПДТ

Никад нису знали шта се догодило. Катхие Лее и Франк остали су у браку све док он није преминуо 2015. године.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Аманда Холден на свечаном догађају упарила је црвени тепих провокативном деколтираном жуто розе хаљином

Популар Постс